Θάρρος ή Αλήθεια;

Ένας επαναστατικός οδηγός αυτοβελτίωσης.

Εσύ ποιος είσαι όταν γύρω σου γίνεται χαµός; Ποιος γίνεσαι, όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αντιµετωπίσεις µια κρίση στη ζωή σου; Ποιος είσαι και πώς επιλέγεις να λειτουργείς, όταν φοβάσαι για κάτι; Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν είναι παρά τα σενάρια που φτιάχνει το µυαλό µας για το µέλλον που δεν έχει έρθει ακόµα. Όλοι, λίγο ή πολύ, κατά καιρούς, πέφτουµε στην παγίδα του “δάσκαλε που δίδασκες”. Και ενώ µπορούµε να βοηθήσουµε όλους τους άλλους αφήνουµε τον ίδιο μας τον εαυτό στο έλεος των φόβων μας. Στο χέρι μας, λοιπόν, είναι να τους αντιμετωπίσουμε!

Η έμπειρη και διακεκριμένη Κύπρια coach Βάσω Βαρδάκη υπογράφει έναν επαναστατικό οδηγό αυτοβελτίωσης, αντλώντας πολύτιμη εμπειρία από την επιτυχημένη και πολύπλευρη πορεία της στον απαιτητικό επαγγελματικό της χώρο. Το αποτέλεσμα είναι μια ολιστική μελέτη, η οποία επιτρέπει στον αναγνώστη να λάβει σύντομες, αλλά περιεκτικές συμβουλές ούτως ώστε να οδηγηθεί στην κατανίκηση των φόβων του και την αλλαγή της ζωής του!  

Βιογραφικό συγγραφέα:

Η Βάσω Βαρδάκη είναι επαγγελµατίας coach, mentor, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας. Στηρίζει και ενδυναµώνει ανθρώπους να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελµατική τους πορεία, να θέσουν ξεκάθαρους στόχους και να τους επιτύχουν µέσα από το coaching και το mentoring.

Η εµπειρία της σε διαφορετικούς ρόλους και ηγετικές θέσεις µε πολυεθνικές συνεργασίες σε συνδυασµό µε συνεχείς εκπαιδεύσεις και την εµπειρία της στο coaching της έχει δώσει µια µοναδική ολιστική εικόνα όσον αφορά την ηγεσία, τη διαχείριση οµάδων και την προσωπική ανάπτυξη. Η ίδια δεν σταµατά ποτέ να µαθαίνει και να αναπτύσσεται, αφού πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι µόνο ένας ρόλος αλλά τρόπος ζωής.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news