Η προπόνηση και η δίαιτα του Robert Pattinson για το The Batman

Μικρό spoiler: Δεν θέλει να δει ποτέ ξανά στη ζωή του λευκό ψάρι με λεμόνι.

Πόσο μακρινή φαίνεται τώρα εκείνη η εποχή που σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι ο Robert Pattinson θα αποδεικνυόταν -όπως λένε όσοι έχουν ήδη δει την ταινία- όντως κατάλληλος, κυρίως λόγω σωματικής διάπλασης, για τον ρόλο του Batman. Αλλά και όσοι έχουν δει προς το παρόν απλώς και μόνο το trailer, δεν γίνεται να μην παρατήρησαν μία κάποια αλλαγή πάνω του, σίγουρα αποτέλεσμα του προγράμματος προπόνησης και διατροφής που ακολούθησε. 

Η αποκάλυψη

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε από κοινού με τη Zoë Kravitz στο On Demand Entertainment, ο Pattinson τα αποκάλυψε όλα. ‘Η προπόνηση είναι πιο διασκεδαστική όταν αρχίσεις να γίνεσαι καλός σε αυτή’, είπε. ‘Αφού περάσεις το όριο των έξι εβδομάδων, όλα γίνονται τέλεια, στην πραγματικότητα αισθάνεσαι άσχημα αν δεν κάνεις την προπόνησή σου’

Το διασκέδασε στην προπόνηση, αλλά όχι στη διατροφή

Ανεξαρτήτως, όμως, του πόσες πολλές φορές μπορεί να έχεις ακούσει το ίδιο πράγμα, το ότι αν συνεχίζεις επί ένα διάστημα να τα πηγαίνεις περίφημα στις προπονήσεις σου δεν πρόκειται από ένα σημείο και μετά να βιώνεις το ‘άσχημο’ κομμάτι τους, εκείνος δεν συνέχισε τη γυμναστική μετά το τέλος των γυρισμάτων. Προφανώς, είχε φτάσει στα όριά του.

Παρότι απήλαυσε, παροδικά, τις προπονήσεις για τον τελευταίο του ρόλο, υπάρχει βέβαια ένα πράγμα που δεν πρόκειται σίγουρα να του λείψει: η δίαιτα. Κι αυτό γιατί η διατροφή που ακολουθούν οι υπερήρωες είναι διαβόητο πως βασίζονται σε άνοστα, απλά και βαρετά φαγητά.

Η προπόνηση και η δίαιτα του Robert Pattinson για το The Batman
Getty Image

‘Δεν θέλω να ξαναδώ λευκό ψάρι με λεμόνι ποτέ στη ζωή μου’, είπε ο Pattinson.

Η συμπρωταγωνίστριά του Zoë Kravitz, που παίζει την Catwoman στο φιλμ, στο ίδιο βίντεο, εξήγησε το τι εστί στην πραγματικότητα να ερμηνεύεις έναν εικονικό χαρακτήρα σε μια ταινία με υπερήρωες: ‘Τρεις μήνες προπόνησης πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και στη συνέχεια δουλειά για να διατηρηθείς’. Οπότε, υπήρχε χρόνος μόνο για δουλειά και προπόνηση, τίποτα άλλο.

Από: Esquire UK, esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news