Η Κάμερον Ντίαζ μιλάει ανοιχτά για το πώς βιώνει τη μητρότητα στα 47 της χρόνια

Η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγός της Μπέντζι Μάντεν υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την Ράντιξ, στις 30 Δεκεμβρίου του 2019. Η 47χρονη σούπερ σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε στον Τζίμι Φάλον ότι η κόρη της έχει αλλάξει δραματικά μέσα σε λίγους μήνες.

Η Κάμερον Ντίαζ λατρεύει να είναι μαμά. Η ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στον γνωστό παρουσιαστή, μέσω βιντεοκλήσης, αποκάλυψε πως η διαμονή στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας με το κοριτσάκι της ήταν «παράδεισος».

«Κάθε μέρα, βλέπουμε κυριολεκτικά μόνο «άλματα» … δεν είναι το ίδιο μωρό που ήταν χθες», είπε η Ντίαζ γελώντας. «Το χθες έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, και σήμερα είναι μια νέα μέρα, και αύριο θα είναι μια νέα μέρα όπου η Ράντιξ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μωρό» ανέφερε στον Φάλον η ηθοποιός.

«Είναι τόσο ικανοποιητικό να βλέπεις αυτή την ανάπτυξη, να είσαι μέρος της, και να την βοηθάς να γίνεται ο εαυτός της. Είναι καταπληκτικό. Είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ τόσο στον Μπέντζι όσο και σε μένα» πρόσθεσε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Όσον αφορά τα παιχνίδια που παίζουν με την κόρη τους, η Κάμερον Ντίαζ ανέφερε ότι παίζουν και τραγουδάνε ό,τι και τα υπόλοιπα παιδάκια σ’ αυτή την ηλικία. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει ότι η κόρη της έχει αναπτύξει μια βαθιά αγάπη για τη μουσική και τον ρυθμό όλων των ειδών μουσικής, και είναι ενθουσιασμένη που βλέπει το πάθος της.

Πηγή bovary.gr/