Η ζωή του David Beckham γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Οι οσκαρούχοι Fisher Stevens και John Battsek αναλαμβάνουν την παραγωγή.

H ζωή του David Beckham πρόκειται να γίνει σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix μετά από πρωτοβουλία του βραβευμένου με Όσκαρ διδύμου Fisher Stevens και John Battsek. Η σειρά, της οποίας ο τίτλος ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός, θα περιλαμβάνει αρχειακό, πρωτότυπο υλικό από τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες της ζωής του σούπερ σταρ αθλητή, όπως επίσης συνεντεύξεις του ίδιου, της οικογένειάς του και γενικότερα των δικών του ανθρώπων.

Οι πρώτες (λίγες) πληροφορίες 

Η πλοκή θα καταπιαστεί από τις ταπεινές καταβολές του και τα πρώτα του χρόνια στο ανατολικό Λονδίνο και θα ακολουθήσει όλη την πορεία του μέχρι την κορυφή και τη δημιουργία του brand name που μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στο χώρο του αθλητισμού. 

Ο Fisher (And We Go Green) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ στην παραγωγή θα συνεργαστεί με τον Battsek (Searching for Sugar Man). Τον πρώτο παρεμπιπτόντως, ίσως τον θυμάσαι από το ρόλο του Marvin Gerard, το δικηγόρο του Raymond Reddington στο The Blacklist. Αναπόφευκτα πάντως, η Studio 99 του Beckham αναμένεται να έχει την επίβλεψη όλων των παραπάνω. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τελευταία έχει εντρυφήσει στην τηλεόραση, δημιουργώντας εδώ και καιρό περιεχόμενο και σειρές για λογαριασμό  των Disney+ και Paramount+.

esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news