Ζήσε αυτό που βλέπεις!

Η εικονική πραγματικότητα δεν είναι κάτι καινούριο καθώς τη γνωρίσαμε εδώ και χρόνια. Πλέον όμως ήρθε η στιγμή που η εικονική πραγματικότητα θα γίνει αναγκαία στη ζωή μας καθώς εκτός από την εξέλιξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών η χρησιμότητα της θα βρίσκεται και σε άλλους τομείς. Αυτό το γνωρίζουν καλά στο GOVR το μέρος όπου θα βρεις τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδια για όλα τα γούστα και ηλικίες.

Του Ζανέττου Λουκά

Τι το καινούριο και καινοτόμο προσφέρει το GOVR;

Το GOVR προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας εικονική πραγματικότητα. Ο τομέας των παιχνιδιών και της διασκέδασης είναι μόνο η αρχή. Η εικονική πραγματικότητα ήρθε για να μείνει, μπαίνοντας δυναμικά στην εκπαίδευση μαθητών, σωμάτων ασφάλειας, υγείας κτλ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου έχουμε το μεγαλύτερο κατάστημα σε όλη την Ευρώπη, όχι σε μέγεθος αλλά σε ποικιλία παιχνιδιών και ολοκληρωμένης εμπειρίας.

Πιστεύετε ότι η εικονική πραγματικότητα είναι το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών για τα επόμενα χρόνια;

Φυσικά! H εικονική πραγματικότητα έχει ξεπεράσει τον τομέα τον βιντεοπαιχνιδιών και τώρα όπως προανέφερα έχει εισαχθεί στον τομέα της υγείας και εκπαίδευσης και στην εκπαίδευση σωμάτων ασφάλειας. 

Τι περισσότερο προσφέρει στον παίκτη;

Η εικονική πραγματικότητα έχει κύριο σκοπό να μπορείς να ζήσεις αυτό που παίζεις η αυτό που βλέπεις. Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει αίσθηση και πραγματική εικόνα μπροστά στα μάτια σου. Μεγάλο θετικό είναι ότι μέσω της εικονικής πραγματικότητας μπορείς να κανείς τα πάντα σε ένα ασφαλές μέρος χωρίς φόβο! Ο κάθε παίχτης πρέπει να είναι άνω τον 8 χρονών σε μερικά από τα παιχνίδια μας, μερικά όμως απαιτείτε να είναι άνω των 14 χρονών.

Πιστεύετε ότι η ενασχόληση ενός ανθρώπου με την εικονική πραγματικότητα τον βοηθάει να εξελιχθεί καλύτερα;

Ναι! Λόγω αυτής της τεχνολογίας η εκπαίδευση σε παρά πολλούς τομείς θα αλλάξει, αφού πρώτα θα μπορείς να εξασκηθείς μέσω αυτής της τεχνολογίας και με την πάροδο του χρόνου θα μπορείς να το δουλέψεις στην πραγματική ζωή σου.

Τι παιχνίδια υπάρχουν στο GO VR;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές όπως: 9D cinema, Zombie Prison Out- break, Solo Stations, Racing Car Simulator, 360 degrees space chair, Magic interactive, Space Motorbike, 90’s Arcade. Ακόμη έχουμε το τελευταίας τεχνολογίας Laser Tag και Escape Room εικονικής πραγματικότητας με τίτλους παιχνιδιών από τον μεγαλύτερο κολοσσό των gaming, την Ubisoft. Υπάρχουν 30 καταστήματα στον κόσμο και ένα από αυτά είναι και το δικό μας. Οι τίτλοι τους έχουν βαθμολογίες 9.5/10. Ακόμα έχουμε και την ARVI η οποία είναι νούμερο 2 στον κόσμο όσο αφορά τα «escape room» παιχνίδια.

Λεωφόρος Νίσσι 37, Αγία Νάπα, 5330

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23 300771

Facebook & Instagram: GOVR Games

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news