Εκθαμβωτική με δημιουργία Σκιαπαρέλι η Adele αποθεώθηκε στο Χάιντ παρκ

«Κάποιοι ένιωσαν προδομένοι από την απώλεια κιλών μου».

Ενθουσιασμένη, εκθαμβωτική μεσ’τη μαύρη δημιουργία από βελούδο και σιφόν της Σκιαπαρέλι, συγκινημένη, εμφανίστηκε η Αντέλ στο φεστιβάλ British Summer Time (BTS) στο Χάιντ Παρκ. 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ» είπε με τη φωνή της να σπάει στο κοινό που την επευφημούσε. 

Παραδέχτηκε στο πλήθος πως ήταν νευρική και αγχωμένη στην αρχή, όμως καθώς ο ήλιος έδυε στο καλοκαιρινό Λονδίνο, η βραβευμένη καλλιτέχνης βρήκε το ρυθμό της και ενθουσίασε τα πλήθη. 

Κάποια στιγμή, μάλιστα, διέκοψε για λίγο την ερμηνεία του «Sky Fall», ζητώντας από την ασφάλεια του χώρου να βοηθήσει κάποιον που χρειαζόταν βοήθεια και παροτρύνοντα τον κόσμο να διευκολύνει την πρόσβασή τους. 

Η τραγουδίστρια του Easy On Me εμφανίστηκε με ντραπέ, δετή στο λαιμό και έξωμη custom δημιουργία από μαύρο βελούδο και σιφόν του οίκου Σκιαπαρέλι. 

Η ζώνη και τα λοιπά κοσμήματα ήταν Schiaparelli Gold. 

Σε συνέντευξή της σήμερα στο Desert Island Discs στο ραδιόφωνο του BBC η Αντέλ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μεγάλη απώλεια κιλών που, όπως είπε, έκανε κάποιους από τους φαν της «να νιώσουν προδομένοι».

Η 34χρονη εξήγησε στην Λορέν Λάβερν πως αντιλαμβάνεται το γιατί ο κόσμος ενδιαφέρθηκε τόσο για την αλλαγή στο σώμα της και γιατί κάποιοι ένιωσαν προδομένοι.

«Ένιωσα φρικτά για κάποιους που αισθάνθηκαν πως τα σχόλια άλλων σήμαιναν πως δεν ήταν όμορφοι» ανέφερε η ίδια.

«Υπήρξαν κάποιοι που ένιωσαν πολύ προδομένοι από εμένα, σαν να έλεγαν ‘ω, ενέδωσε στην πίεση’. Κάτι που στην πραγματικότητα δεν με απασχόλησε γιατί δεν ήταν αυτοί που κρατούσαν το χέρι στις 4 τα ξημερώματα ενώ εγώ έκλαιγα από άγχος και ζητούσα μια περίσπαση» προσθέτει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντέλ μιλά για το αρνητικό feedback που αποκόμισε όταν έχασε σχεδόν 45 κιλά.

Πέρυσι, μιλώντας στην Όπρα Γουίμφρεϊ, σημείωσε πως, παρότι ένιωθε «άσχημα για όσους έκανε να αισθανθούν φρικτά για τον εαυτό τους», δεν ήταν δική της δουλειά να «αξιολογεί πώς νιώθει ο κόσμος με το σώμα του».

Με πληροφορίες από Independent/BBC

lifo.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news