Γκανγκάβα: Η αγρότισσα στην Ινδία που κατέκτησε το YouTube

Δείτε την Γκανγκάβα Μιλκούρι, μια ηλικιωμένη αγρότισσα με 8 εγγόνια στην Ινδία που έγινε αστέρι του YouTube – Πώς τα κατάφερε.
Εκτενείς αναφορές από διεθνή ΜΜΕ στην ηλικιωμένη αγρότισσα στην Ινδία που κατέκτησε το YouTube, έχοντας καταφέρει πλέον να έχει και εισόδημα από αυτό.

Ο λόγος για την Γκανγκάβα Μιλκούρι. Μια γιαγιά με 8 εγγόνια, η οποία ζει στο χωριό Λαμπαντιπάλι, στην πολιτεία Τελανγκάνα, στο νότιο τμήμα της Ινδίας.

Σύμφωνα με το CNN, όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν ο γαμπρός της, Σρικάνθ Σριράμ, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, αποφάσισε να ανοίξει ένα κανάλι στο YouTube, στο οποίο θα ανέβαιναν σκετσάκια από τη ζωή στην ύπαιθρο, με αρκετές δόσεις χιούμορ για την καθημερινότητα των αγροτών στα χωριά τους.

 Η Γκανγκάβα Μιλκούρι, η ηλικιωμένη αγρότισσα στην Ινδία, θεωρείται πλέον το αστέρι του «My Village Show». Το συγκεκριμένο κανάλι στο YouTube έχει περισσότερους από 1,5 εκατ. συνδρομητές. «Συνήθιζε να τραβά τα φυτά και τα δέντρα στο χωριό. Τότε σκεφτόμουν: “Γιατί αυτό το παλικάρι χάνει τον χρόνο του κάνοντας βίντεο;” Δεν φανταζόμουν ποτέ στην ζωή μου πως μια μέρα θα ήμουν σε αυτά τα βίντεο» θυμάται η Ινδή αγρότισσα, η οποία μετά τις πρώτες guest εμφανίσεις, ξεκίνησε να ασχολείται εντατικά το 2017, όταν και το κανάλι «My Village Show» άρχισε να… απογειώνεται.

«Νομίζω ότι στον κόσμο αρέσει ο τρόπος που μιλάω» εκτιμά η Γκανγκάβα η οποία δεν γνωρίζει γραφή και ανάγνωση. Και προσθέτει: «Είμαι γριά, ξέρετε, και δεν είμαι μορφωμένη».

Το «Village lo Drunk and Drive» έχει ξεπεράσει τα 33 εκατ. views – Δείτε την Γκανγκάβα εν δράσει

Γκανγκάβα Μιλκούρι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απαιτητική ζωή στην ινδική ύπαιθρο

Η Γκανγκάβα Μιλκούρι εγκατέλειψε το σχολείο, από την πρώτη τάξη του Δημοτικού κιόλας. Ξεκίνησε αγροτικές εργασίες και βοηθούσε στην παρασκευή τσιγάρων για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της.

«Ο σύζυγός μου ήταν αλκοολικός. Έπρεπε να αναλάβω όλη τη σκληρή δουλειά και να φροντίσω τις δύο μου κόρες και τον γιο μου» εξηγεί για τη ζωή της πριν γίνει το αστέρι του «My Village Show».

Με τα έσοδα από τις διαφημίσεις η Γκανγκάβα, η ηλικιωμένη αγρότισσα από την Ινδία που έγινε αστέρι του YouTube, πλήρωσε τα χρέη της και πλέον έχει ένα σταθερό εισόδημα. Ελπίζει να αποκτήσει και το δικό της σπίτι. Παράλληλα, μοιράζεται ορισμένα από τα κέρδη με τους κατοίκους του χωριού της, έχοντας δημιουργήσει και μια μικρή βιβλιοθήκη

Εκρόσωπος του YouTube για την Ασία και τις χώρες-περιοχές στον Ειρηνικό εξήγησε πως η επιτυχία του «My Village Show» και η δημοτικότητα της Γκανγκάβα οφείλονται και στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ινδία. Πλέον, αριθμεί περισσότερους από 265 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, οι οποίοι ανεβάζουν δικά τους βίντεο ή αφήνουν σχόλια σε άλλα.

Η Γκανγκάβα, πάντως, δεν έμεινε μόνο στο YouTube αλλά έχει πλέον και τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, με πάνω από 40.000 followers, ενώ έχει κάνει και δύο περάσματα από κινηματογραφικές ταινίες.

«Μου αρέσει να είμαι μπροστά στην κάμερα, μου αρέσει να παίζω. Είναι ωραίο να ξέρω πως άνθρωποι από όλη την Ινδία παρακολουθούν αυτό που κάνω» ξεκαθαρίζει η ηλικιωμένη αγρότισσα από την Ινδία, γνωστοποιώντας ότι πλέον έρχονται θαυμαστές της στο χωριό και βγάζουν μαζί της selfie.

Πηγή athensvoice.gr/