Γιατί αυτές οι σκηνές εξωτερικού χώρου ξεπουλούν στην Amazon

Ενώ ένα μικρό σπίτι στην πίσω αυλή είναι ένας τρόπος για να προσθέσουμε λίγο περισσότερα τετραγωνικά στην ιδιοκτησία μας, δεν έχουμε όλοι τον χώρο ή τον προϋπολογισμό για να συμβεί αυτό, κι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι αγοραστές της Amazon αγαπούν αυτήν την πιο προσιτή και πρακτική εναλλακτική λύση. 

Τώρα, λοιπόν, που ολοένα και πιο πολλοί άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο σπίτι τους, οι αγοραστές αναζητούν εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους για να μεγιστοποιήσουν την χρήση των αυλών τους, με αποτέλεσμα αυτές οι σκηνές Alvantor που μοιάζουν με μεγάλες φυσαλίδες (γιατί περί αυτών ο λόγος) να εξαντλούνται στην Amazon. Οι εν λόγω σκηνές, τις οποίες ορισμένοι αποκαλούν «καλύτερη αγορά του 2020», ξεκινούν από 435 δολάρια (370, 94 ευρώ). Αυτή την στιγμή έχουν επανέλθει ως απόθεμα στην Amazon, αλλά είναι πιθανό να εξαντληθούν εκ νέου πριν φτάσει ο χειμώνας.

Οι διαφανείς αυτές σκηνές διατίθενται σε δύο μεγέθη με τα μεγαλύτερα σχεδιασμένα να χωρούν άνετα έως και 10 άτομα. Ως ελαφριές κατασκευές είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στον αέρα και διαθέτουν διάφορα πτυσσόμενα πλευρά και στύλους που ξεδιπλώνονται και κουμπώνουν στη θέση τους, οπότε χρειάζονται μόνο 10-15 λεπτά για να εγκατασταθούν. Χάρη στο κάλυμμά τους, μπορούμε να απολαύσουμε την θέα στην αυλή μας, στο κάμπινγκ, στο πάρκο ή όπου κι αν το εγκαταστήσουμε.

Η μικρότερη σκηνή περίπου 3,5 επί 3,5 μέτρα που χωρά ως και έξι ανθρώπους είναι η πιο δημοφιλής, όπως αναφέρει η εταιρεία Alvator. 

Διάφορα καταστήματα, όπως εστιατόρια και μπαρ χρησιμοποιούν αυτές τις σκηνές για να διευκολύνουν τους πελάτες να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις, ενώ άλλοι αγοραστές τις εγκαθιστούν σε γραφεία, χώρους παιχνιδιού, στις αυλές ή τις βεράντες τους. Και ενώ κάποιοι προτιμούν να δημιουργούν ένα πιο άνετο περιββάλον εντός τους με την προσθήκη ενός θερμαντήρα χώρου, πολλοί λένε ότι (δεν αυτό χρειάζεται, διότι) θερμαίνονται αποτελεσματικά με τον ήλιο.

«Η καλύτερη μου αγορά το 2020», έγραψε κάποιος, σχολιάζοντας το προϊόν. «Είναι πολύ εύκολο να συναρμολογηθεί. Έχουμε θερμάστρα και τα πρωινά απολαμβάνουμε τώρα (στην αυλή) το πρωινό και τον καφέ μας». 

Οι αγοραστές μπορούν επίσης να αγοράσουν παρόμοιες σκηνές με πλέγμα τοίχων που είναι ιδανικές για κατασκήνωση στην αυλή έναντι 160 δολαρίων (136, 55 ευρώ). Η συγκεκριμένη εταιρεία, τέλος, διαθέτει μια σειρά πρόσθετων υλικών, όπως ένα αδιάβροχο καπάκι δαπέδου και φώτα με κορδόνι, για να κάνει την αυλή μας ακόμα περισσότερο λειτουργική και διασκεδαστική.

Πηγή huffingtonpost.gr/