Από τον καρπό στο ποτήρι σας

To Coffeelab ξεχωρίζει για τους speciality coffee που προσφέρει με 4 διαφορετικές ποικιλίες καφέ από 4 διαφορετικές χώρες!

Το CoffeeLab, ο καφές με λογότυπο τον σκύλο ξεκίνησε στη Χαλκίδα το 2009 και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο Brand που φθάνει από Ελλάδα, μέχρι Νέα Υόρκη αλλά και Κύπρο. Συγκεκριμένα φτάνει στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και στο Παραλίμνι, αφού βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Η αγάπη των ιδιοκτητών στο Παραλίμνι για τον καφέ σε συνδυασμό με το πάθος τους για ποιότητα δημιούργησε το CoffeeLab. Πρόκειται για την πρώτη αλυσίδα street coffee που προωθεί εδώ και χρόνια την ιδέα του καφέ Single Origin, Single Εstate και Speciality Coffee, δηλαδή του καφέ με συγκεκριμένη προέλευση και διαπιστευμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το CoffeeLab έχει υιοθετήσει διαδικασίες αυστηρών ελέγχων σε κάθε στάδιο της παραγωγής του έτσι ώστε να μας προσφέρει πάντα τον πιο γευστικό και αρωματικό καφέ. Το ιδανικό ξεκίνημα κάθε πρωί!

Το CoffeeLab στο Παραλίμνι τo βρίσκεις στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος στο κέντρο της πλατείας με θέα την εκκλησία. Το ξύλινο deck πάτωμα, οι πελώριες ομπρέλες και τα φυτά σε ελκύουν να καθίσεις έξω στο χώρο και να απολαύσεις τον καφέ σου.

Μέσα υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος όπου μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά! Αν σας ενδιαφέρει η κατοίκων παραγγελία τότε παραγγέλνετε τoν αγαπημένo σας καφέ και τον απολαμβάνετε έντονο και αρωματικό μόλις σε λίγα λεπτά στο σπίτι ή στο γραφείο σας!
Το CoffeeLab δεν έχει μόνο άρωμα και γεύση, έχει και ιδεολογία. Ξεκινώντας τους ελέγχους από τα αρχικά στάδια παραγωγής του καφέ υποστηρίζει τη βιώσιμη καλλιέργεια και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας για όλους. Στην παραγωγική διαδικασία το καβούρντισμα γίνεται με επιστημονικές διαδικασίες και συνεχείς ελέγχους.

Στην γκάμα τους υπάρχουν 4 διαφορετικές ποικιλίες καφέ όπως:

Guatemala: Γλυκόπιοτος καφές, ισορροπημένος με την οξύτητα του

πορτοκαλιού και επίγευση σοκολάτας που διαρκεί.

Kenya: Πολύ γλυκός καφές, με τη φρουτώδη οξύτητα του βατόμουρου και δυνατή επίγευση.

Brazil: Έντονος, δυνατός καφές, με γεμάτο σώμα και επίγευση σοκολάτας υγείας που διαρκεί. Η γεύση του θυμίζει πολύ ψημένους ξηρούς καρπούς.

Ethiopia: Ισορροπημένος καφές με την οξύτητα του κρασιού. Γεύση περγαμόντο και πράσινο τσάι, επίγευση μπαχαρικών.

Πέρα από τα ζεστά και κρύα ροφήματα καφέ η καφετέρια προσφέρει, φρέσκους χυμούς, milkshake, αναψυκτικά και μπύρες.

Κάτι που θα ενδιαφέρει τους φίλους του αθλητισμού είναι ότι το CoffeeLab προβάλει συχνά αγώνες ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας.
Βέβαια, μη νομίζεις πως στο CoffeeLab σε αφήνουν πεινασμένο. Υπάρχουν και πολλές επιλογές από την καφετέρια για να συνοδεύσεις τον καφέ σου, από φρέσκια τυρόπιτα και κουλούρι μέχρι donuts, κριτσίνια αλλά και υγιεινές μπάρες δημητριακών.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου 14, 5280, Τ: 23 822012