Αν είσαι μητέρα θα ταυτιστείς με τα σκίτσα μιας Νορβηγίδας illustrator

Η Jade Nordahl είναι μια illustrator από την Νορβηγία, η οποία αποτυπώνει μέσα από τα σκίτσα της την καθημερινότητα μιας μητέρας. 

Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από πρώτο χέρι καθώς είναι μητέρα δύο παιδιών, η Νορβηγίδα Jade Nordahl δημοσιεύει τα υπέροχα illustrations στο προφίλ της στο Instagram και μάς δείχνει την μητρότητα έτσι όπως ακριβώς είναι. 

Από την στιγμή που έγινε μητέρα, η Jade Nordahl ξεκίνησε να ζωγραφίζει σε χαρτί αυτά τα υπέροχα illustrations που απεικονίζουν τη καθημερινότητα μιας μητέρας. Ετσι όπως τα βίωσε η ίδια: με τα ξενύχτια, την κούραση, τον θηλασμό, τις δουλειές του σπιτιού και τις βόλτες με το καρότσι. 

H illustrator από την Νορβηγία έχει πάνω από 40 χιλιάδες followers και οι περισσότερες μητέρες ταυτίζονται μαζί της καθώς βρίσκουν πολλές στιγμές τους στα σκίτσα της.

«Αρχισα να ζωγραφίζω για όσα ζούσα στην καθημερινότητά μου και ήταν πολύ ψυχοθεραπευτικό» σημειώνει η ίδια στο Bored Panda. «Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μου, πάντα έψαχνα να βρω το χιούμορ σε αυτές» συμπληρώνει.

Η Jade Nordahl ζει στο Oslo με την οικογένειά της. Τον σύζυγό της, τα δύο της παιδιά (Αbel και Μila) και τον σκύλο τους. Η ίδια δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σκίτσα που ξεκίνησε να εμπνέεται από τη δική της καθημερινότητα και όλες οι μητέρες έχουν ταυτιστεί με τις ιστορίες της.

H ίδια συμβουλεύει τις μητέρες, μέσω της συνέντευξής της στο Bored Panda, να μην είναι σκληρές και αυστηρές με τον εαυτό τους. «Το να είσαι γονιός από μόνο του δεν είναι εύκολο» τονίζει.

Πηγή bovary.gr/