Αναγνωρισμένη εκπαίδευση!

Το κολέγιο Akademia που βρίσκεται στη Δερύνεια Αμμοχώστου, είναι ένα ιδιωτικό τριτοβάθμιο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, προσφέροντας προγράμματα κυρίως στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Διαπίστευση και Αναγνώριση

Το Κολέγιο Akademia αποτελεί το 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της επαρχίας Αμμοχώστου από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας και Διαπίστευσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση και είναι εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Πρόγραμμα Σπουδών Ξενοδοχειακής Διοίκησης

• Το πρόγραμμα σπουδών είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης που οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος στη Ξενοδοχειακή Διοίκηση (120 ECTS).

• Το πρόγραμμα στη Ξενοδοχειακή Διοίκηση στοχεύει στην ανάπτυξη καταρτισμένων τμηματαρχών με τις δεξιότητες που απαιτούνται για επαγγελματική σταδιοδρομία σε διευθυντικές θέσεις μεσαίου επιπέδου στον ξενοδοχειακό κλάδο.
• Η τετράμηνη πρακτική άσκηση σε οργανισμούς φιλοξενίας προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές να εξασκήσουν δεξιότητες και να αποκτήσουν εμπειρία σε διάφορα τμήματα.

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Ο τίτλος σπουδών καλύπτει θέσεις εργασίας ως τμηματάρχη στα ακόλουθα τμήματα:
FRONT OFFICE
HOTEL OPERATIONS

FOOD AND BEVERAGE HOUSEKEEPING

REVENUE MANAGEMENT

GUEST RELATIONS

EVENT MANAGEMENT

MARKETING AND SALES

Ευκαιρία για υποτροφίες και κρατική χoρηγία

Μάθε τώρα περισσότερα για το Κολέγιο Akademia στην Δερύνεια και την ευκαιρία να αποκτήσεις μέσα σε δύο χρόνια, το Δίπλωμα της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με δίδακτρα 3.700 ευρώ ετησίως και τη δυνατότητα υποτροφιών μέσω οικονομικής στήριξης κρατικής φοιτητικής χορηγίας, για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Έναρξη μαθημάτων 31 Ιανουαρίου 2022

Οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς λειτουργούν μικρά τμήματα. Για άμεση προσωπική συνάντηση γνωριμίας καλέστε στο τηλ. 23 010023 ή στείλτε το μήνυμά σας στο τηλ. 99 304022 αλλά και στις σελίδες του Κολεγίου μας.

Λεωφόρος Ελευθερίας 116, 5380 Δερύνεια, Αμμόχωστος
Τηλέφωνο: 23 010023,
Email: info@akc.ac.cy

www.akc.ac.cy

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news