Αναβάλλονται και πάλι οι πρεμιέρες των Mulan, Avatar 2 και Star Wars

Άλλο ένα χτύπημα για την κινηματογραφική βιομηχανία λόγω του κορωνοϊού, έρχεται με την ανακοίνωση της Disney για νέες αναβολές στις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων ταινιών

Η εταιρεία παραγωγής Walt Disney Co ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας «Mulan», όπως ανακοίνωσε χθες, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της πολυαναμενόμενης αυτής ταινίας θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες, μετά το πλήγμα που υέστησαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τονπερασμένο Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου, κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς όλο και νέα μέτρα λαμβάνονται για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και οι κινηματογραφικές αίθουσες κλεινουν ξανά σε πολλά μέρη του κόσμου, όπως το Χονγκ Κονγκ και τη Βαρκελώνη.

Παράλληλα, η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar2» και «Star Wars». Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

Πηγή cnn.gr/