Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα backstage του «Παρά Πέντε»

Τις «ξέθαψε» Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε την Ντάλια, τον Φώτη, τον Σπύρο, τη Ζουμπουλία και την Αγγέλα, στα γυρίσματα της σειράς, 17 χρόνια πριν

Στο 2005 «ταξίδεψε» ο Αργύρης Αγγέλου και συγκεκριμένα στην περίοδο που γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, το «Παρά Πέντε». Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, βρήκε ένα παλιό λάπτοπ, όπου είχε μέσα φωτογραφίες από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς, με τον ίδιο, ως Φώτη, τη Σμαράγδα Καρύδη ως Ντάλια, την Αγγελική Λάμπρη ως Αγγέλα, τον Γιώργο Καπουτζίδη ως Σπύρο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ως Ζουμπουλία.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ηθοποιός ανάρτησε δέκα «ξεχασμένες» φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς.

Σε μια από αυτές μάλιστα, βλέπουμε και την τηλεοπτική γιαγιά του Σπύρου Σοφία, που υποδύθηκε η Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013.

Συγκεκριμένα ο Αργύρης Αγγέλου έγραψε κάτω από τη σειρά φωτογραφιών του «Παρά Πέντε»: «Λοιπόν πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρόλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα “ξεχασμένο θησαυρό”! Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά 5. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα… Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο».

Στη δημοσίευσή του, απάντησε και η Σμαράγδα Καρύδη «Ααα ρε στείλεεε» και πρόσθεσε κόκκινες καρδιές.

pink.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news