Αγία Νάπα: Μία ξεχωριστή βραδιά χάρισε στο κοινό που την παρακολούθησε η νεαρή ερμηνεύτρια/μουσικός Μαριάννα Χατζηχρίστου μαζί με τους συνεργάτες της

Με Τζαζ διάθεση όπως ακριβώς αρμόζει στον ειδυλλιακό χώρο του γραφικού λιμανιού η νεαρή ερμηνεύτρια Μαριάννα Χατζηχρίστου από την Αγία Νάπα παρουσίασε μαζί με τους συνεργάτες της μουσικούς, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου (ηλεκτρικό Μπάσο) και  Ιωάννη Καρσερά (Κοντραμπάσο), ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο πρόγραμμα με γνωστά, αγαπημένα τραγούδια που έγραψαν για τον Ελληνικό Κινηματογράφο κι όχι μόνο μεγάλοι ΄Ελληνες Μουσικοσυνθέτες χαρίζοντας στους θαμώνες μία μαγική και ονειρική βραδιά. 

Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου παρακολούθησε την εκδήλωση όπου μετά το πέρας της ευχαρίστησε τη καλλιτέχνη και τους συνεργάτες της για την εξαιρετική παράσταση και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας πάντοτε θα δίνει βήμα στους νέους καλλιτέχνες για να προβάλουν τη δουλειά και το ταλέντο τους.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του νέου θεσμού εκδηλώσεων που θέσπισε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας με τίτλο «Ανοιξιάτικα Μουσικά Μελτέμια». 

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news