Άνθρωποι φωτογραφίζονται δίπλα στη γάτα τους & το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Ποιος είπε ότι ένας άνθρωπος και μια γάτα δεν μπορούν να μοιάζουν;

Κι όμως, γάτες και άνθρωποι μπορούν να καταλήξουν ακόμα και… σωσίες (με μια πιο σουρεαλιστική έννοια). Αυτό αποδεικνύει το υπέροχο πρότζεκτ του επαγγελματία φωτογράφου ζώων Gerrard Gethings, ο οποίος ταίριαξε ανθρώπους μοντέλα με τις γάτες που θεωρούσε ότι τους μοιάζουν πιο πολύ. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και η ομοιότητα απίθανη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν γίνει viral. Ο Gethings πρώτα φωτογράφισε τις γάτες και ύστερα από πολύ προσεκτική επιλογή και αρκετή αναζήτηση βρήκε τα πρόσωπα που έμοιαζαν πιο πολύ στα τετράποδα μοντέλα του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε δημιουργήσει μια ανάλογα σειρά φωτογραφιών, με σκύλους αντί για γάτες. «Χρειαζόμουν ένα ακόμα πρότζεκτ, το οποίο θα είχε την ίδια ή ακόμα και μεγαλύτερη αποδοχή. Οι γάτες είναι ένα ζώο που μπορεί κανείς να βρει εύκολα, αλλά είναι λιγότερο συνεργάσιμες από τα σκυλιά» αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bored Panda.

«Οι γάτες συνήθως καθόντουσαν όμορφα στο τραπέζι, ενώ ετοίμαζα τον φωτισμό και μόλις έπιανα τη μηχανή στα χέρια μου, εξαφανίζονταν. Μια ακόμα μεγάλη πρόκληση ήταν ότι, οι γάτες παίρνουν λιγότερες εκφράσεις από τους σκύλους. Τείνουν να δείχνουν μπερδεμένες, καχύποπτες ή θυμωμένες. Επίσης, δεν μπορείς να τις δωροδοκήσεις με φαγητό, σε αντίθεση με τα σκυλιά, που θα κάνουν τα πάντα για ένα κομμάτι τυρί» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τα μαλλιά, τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά, ο φωτογράφος έδωσε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαίωσε. Όπως και στην περίπτωση των σκύλων, έτσι και τώρα, οι φωτογραφίες έγιναν ένα φανταστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, με τίτλο «Do You Look Like Your Cat?» (δηλαδή «Μοιάζεις με τη γάτα σου;»).

Gerrard Gethings
Gerrard Gethings
Instagram/ @laurencekingpub
Instagram/ @laurencekingpub

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, αλλά και παιδιά, να φωτογραφίζονται δίπλα σε μια υπέροχη και πανέμορφη γάτα-σωσία τους. Πραγματικά το ταίριασμα είναι ιδανικό!

Πηγή bovary.gr/