Η Vans συμπράττει με το Discovery σε μια συλλογή για την διάσωση της άγριας τίγρης

Η αφορμή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τίγρης στις 29 Ιουλίου.

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τίγρης στις 29 Ιουλίου, η Vans συνεργάζεται με το Discovery, Inc. στο λανσάρισμα μια συλλογής εμπνευσμένη από το άγριο ζώο για να υποστηρίξει την πρότζεκτ CAT.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει παπούτσια, πανωφόρια και αξεσουάρ για ενηλίκους, παιδιά και νήπια και θα τεθεί προς πώληση τον Ιούλιο.

Ο ήρωας είναι το ComfyCush Sk8-Hi κι η απεικόνιση γίνεται με φωτορεαλική εκτύπωση δύο τίγρεων με ασπρόμαυρα τυπογραφικά κορδόνια που φέρουν την ένδειξη «Protect Tigers». Αυτός ο τύπος είναι διαθέσιμος για ενήλικες, ενώ για τα παιδιά και τα νήπια θα περιλαμβάνει και μια λεπτομέρεια με φερμουάρ.

Η συλλογή στοχεύει να βοηθήσει στο διπλασιασμό του πληθυσμού άγριων τίγρεων στον κόσμο. Οι Vans and Discovery θα δωρίσουν 20.000 δολάρια (16.8920 ευρώ) για να βοηθήσουν στην υποστήριξη της αποστολής του Project CAT για τη διατήρηση σχεδόν έξι εκατομμυρίων στρεμμάτων προστατευόμενης γης σε τρεις χώρες, προκειμένου να διασφαλιστεί ένας υγιής βιότοπος για τις μελλοντικές γενιές τίγρεων.

ΠΗΓΗ: fashionunited.com

ΦΩΤΟ: courtesy of Vans

Πηγή huffingtonpost.gr