Ο άντρας που ξόδεψε 30.000 δολάρια για να μοιάσει στον Michael Jackson

Ο 22χρονος Leo Blanco φαίνεται πως έχει ξοδέψει περισσότερα από 30.000 δολάρια τα τελευταία χρόνια σε πλαστικές, στην προσπάθεια του να μοιάσει στο είδωλο του Michael Jackson.

Ο νεαρός από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έχει εμμονή με τον θρύλο της Pop και ξεκίνησε από τα 15 του να υποβάλλεται σε πλαστικές εγχειρήσεις με σκοπό να πετύχει το όνειρο του και να γίνει ολόιδιος μαζί του. Όμως 7 χρόνια αργότερα και μετά από 11 επεμβάσεις δεν νιώθει πλήρως ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και σκοπεύει να κάνει και άλλες αλλαγές στην εμφάνιση του.

Μάλιστα σε συνέντευξη που ο έδωσε ο Blanco δήλωσε ότι ξόδεψε περισσότερα από 30.000 δολάρια μέχρι τώρα σε επεμβάσεις. Έχει πειράξει τη μύτη του 4 φορές, ενώ έχει κάνει εξίσου πολλές εγχειρήσεις στα ζυγωματικά και το σαγόνι του. Και μπορεί γενικά η μεταμόρφωση του να είναι επιτυχημένη αφού ο ίδιος έχει πολλούς fan στο Instagram και κόσμο που τον ακολουθεί στα show που κάνει, όμως για την οικογένεια του είναι κάτι ενοχλητικό.

Η μητέρα του 22χρονου αναφέρει ότι ανησυχεί για τις δραστικές αλλαγές που επιλέγει ο γιος της να κάνει, καθώς και ότι αρκετές φορές τον κοιτάν και δεν αναγνωρίζει σε αυτόν τον γιο που έφερε στον κόσμο.

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του διάσημου αστέρα με εκείνες του Blanco είναι ξεκάθαρο ότι η ομοιότητα ανάμεσα στα δυο πρόσωπα είναι μεγάλη, ο νεαρός όμως θέλει να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη όπως υποστηρίζει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χαρακτηριστικά, έχει δώσει σώμα, ψυχή και όλα του τα χρήματα για να γίνει ο καλύτερος δίδυμος του Michael Jackson στον κόσμο και δεν θα σταματήσει μέχρι να το πετύχει.

e-radio.gr