Οι μούσες της Chanel αποχαιρετούν τον Λάγκερφελντ στο κατάλευκο ντεφιλέ της

Την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, υπήρξε μόνο μια επίδειξη στην πόλη. Παρουσιάστηκε η τελευταία συλλογή του Καρλ Λάγκερφελντ, που σχεδιάστηκε λίγο πριν τον θάνατό του τον περασμένο μήνα για τον Οίκο Chanel και ο κόσμος της μόδας είπε αντίο στον μεγάλο σχεδιαστή μέσα σε δάκρυα και συγκίνηση.

Η επίδειξη έγινε στο Grand Palais, το οποίο μετατράπηκε για το σόου σε ένα χιονισμένο χωριό των 12 Άλπεων στο Τιρόλο. Υπήρχαν σαλέ με σκαλισμένα παντζούρια, κουρτίνες από δαντέλα και ξύλινα μπαλκόνια. Καπνός έβγαινε από τις καμινάδες, ενώ χιόνι έπεφτε στις μεγάλες σειρές από ξύλινους πάγκους.

Το πανέμορφο χιονισμένο σκηνικό, δημιούργησε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Οι μούσες του Οίκου, Κάρα Ντελεβίν, 26 ετών, Πενέλοπε Κρουζ, 44 ετών και Κάια Γκέρμπερ, 17 ετών, περπάτησαν στην πασαρέλα, τιμώντας τον μεγάλο σχεδιαστή.

Στη νέα κολεξιόν επικράτησε το λευκό χρώμα. Στο βάθος ακουγόταν η φωνή του, με τη χαρακτηριστική γερμανική προφορά, να μιλάει σε μια συνέντευξη για τα πρώτα του βήματα στη Chanel.

Η Ντελεβίν ήταν εκείνη που άνοιξε το σόου, φορώντας μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα.

Η Πενέλοπε Κρουζ περπάτησε και αυτή ντυμένη στα λευκά, εντυπωσιάζοντας το κοινό.


Και η η μικρότερη της παρέας, Κάια Γκέρμπερ.

Πριν την παρουσίαση της συλλογής, τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του επί 36 χρόνια καλλιτεχνικού διευθυντή της Chanel, μια στιγμή που ολοκληρώθηκε με το τραγούδι “Heroes” του Ντέιβιντ Μπόουι.

Πηγή huffingtonpost.gr/