Μέισι Γουίλιαμς: Η φήμη του «Game of Thrones» με έκανε να μισήσω τον εαυτό μου

Η Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή για το ρόλο της Αρυα Σταρκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», μίλησε δημόσια για το πώς η φήμη επηρέασε την αυτοπεποίθησή της και την ψυχική της υγεία γενικότερα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Place που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, η 22χρονη ηθοποιός που ξεκίνησε να υποδύεται την Σταρκ σε ηλικία μόλις 12 ετών, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η αναγνώριση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους θαυμαστές, είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία της.

«Πέρασα μια μεγάλη περίοδο στη ζωή μου που έλεγα στον εαυτό μου κάθε μέρα ότι τον μισούσα», είπε η Γουίλιαμς, συμπληρώνοντας ότι οι αρνητικές της σκέψεις δημιουργήθηκαν από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι απλά τροφή στο πίσω μέρος του μυαλού σου, το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για σένα. Και νομίζω ότι όλοι θα μπορούσαμε να το αγνοήσουμε και να μην μας ενδιαφέρει, αλλά αυτό είναι αδύνατο να συμβεί».

Επιπλέον, η ηθοποιός είπε ότι μερικές φορές η κριτική την «απορροφούσε». «Φτάνεις σε σημείο που σχεδόν αναζητάς κάτι αρνητικό, ώστε να μπορέσεις να παραμείνεις σε αδράνεια, στεναχωρημένος».

Η μητέρα της Γουίλιαμς προσπάθησε να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το άγχος που της προκαλούσαν τα social media, ελέγχωντας τα προφίλ για εκείνη. Αν έβλεπε κάτι αρνητικό, συμβούλευε την κόρη της να παραμείνει εκτός διαδικτύου για κάποιο διάστημα.

«Ακόμα ξαπλώνω στο κρεβάτι στις 11 το βράδυ και λεω στον εαυτό μου όλα αυτά που μισώ σε μένα. Ακόμα προσπαθώ να δουλέψω με τον εαυτό μου και είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να αισθάνεσαι λυπημένος και τελείως ηττημένος».

Πηγή huffingtonpost.gr/