Healthy meals & tough workouts – Μέρος Β’

Οι έμπειροι λένε ότι τα σώματα φτιάχνονται τον χειμώνα. Με το καλοκαίρι να έχει φύγει (στα χαρτιά) και το χειμώνα να έρχεται καθ’ όδόν, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα μέρη για να γυμνάσετε αλλά και να φροντίσετε σωστά το σώμα σας. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί, θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις σε γυμναστήρια, μέρη εστίασης που προσφέρουν υγιεινά γεύματα και που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σώμα σας σε φόρμα.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Body Art Fitness Center

Tο γυμναστήριο Body Art Fitness Center και οι ανθρώποι πίσω απ’ αυτό γνωρίζουν τα μυστικά της εκγύμνασης του σώματος και εφαρμόζουν διάφορα προγράμματα που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σας.

Tο γυμναστήριο Body Art Fitness Center και συγκεκριμένα τα προγράμματα που προσφέρουν, είναι ένα μείγμα δουλειάς από τον Αναστάσιο Ρουσιά και τον Κωνσταντίνο Σταυρινίδη, που ο καθένας τους μπορεί να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στην καθημερινή σας εκγύμναση. Συγκεκριμένα παρέχονται, Personal και Semi-Personal Training, Functional Circuit Training, ένα πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις που αφορούν διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Επιπλέον, το Les Mills Grit Series, είναι μια πολύ υψηλής έντασης προπόνηση 30 λεπτών (HIIT), ενώ το Les Mills Body Balance, συνδυάζει τεχνικές εκγύμνασης από τη Yoga, το Tai Chi και
το Pilates. Το Penalty Boxes, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασκήσεων 30 λεπτών, βασισμένο σε ένα ειδικό προϊόν γυμναστικής, ενώ το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη είναι το Les Mills Body Pump. Το ABS and Core WorkOut, είναι πρόγραμμα κυκλικής μορφής με ασκήσεις όπου στοχεύουν συγκεκριμένα τους κοιλιακούς και την εκγύμναση του κορμού. Και το πρόγραμμα Peachy, επικεντρώνεται στην εκγύμναση των γλουτών, αλλά παρέχει ακόμα και ασκήσεις για τα ισχία, τους κοιλιακούς καθώς και τους ραχιαίους. Μέλημα τους, να επηρεάσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν, ώστε να αγαπήσουν την γυμναστική και να την εντάξουν στην καθημερινότητα τους. Γυμναζόμαστε, όχι για να τιμωρήσουμε το σώμα μας, αλλά επειδή το αγαπάμε.

Ανδρέα Παναγίδη 62, Παραλίμνι T: 99 344178 – 99 324595

BODY & SOUL FITNESS STUDIO

Στο γυμναστήριο Body & Soul Fitness Studio, με 22 χρόνια εμπειρίας και συνεχίζοντας να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους στο χώρο της γυμναστικής, με ειδικά σεμινάρια, προσφέρονται διάφορα ατομικά ή ομαδικά προγραμμάτα, όπως Zumba, Zumba Toning, Zumba Strong Nation, TRX, Pilates και Functional Training. Η Zumba αποτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αναμειγνύοντας κινήσεις χαμηλής έντασης και υψηλής έντασης, με χορό και μουσική. Η Zumba Toning (ή ελαφριά βάρη), σας βοηθά να εστιάσετε σε συγκεκριμένες ομάδες μυών, ώστε εσείς και οι μύες σας να παραμείνετε αφοσιωμένοι! Το Zumba Strong Nation, συνδυάζει το βάρος του σώματος, τη μυϊκή ρύθμιση, τις ασκήσεις cardio και την πλειομετρική προπόνηση, όπου είναι συγχρονισμένες με πρωτότυπη μουσική που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει σε κάθε κίνηση. Οι προπονήσεις Pilates προάγουν τη δύναμη, την ισορροπημένη ανάπτυξη των μυών, την ευελιξία και το αυξημένο εύρος κίνησης για τις αρθρώσεις. Φιλοσοφία τους, να συμβάλλουν στο να αγαπήσει ο κόσμος τη γυμναστική, με κίνητρο, ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Τονώνοντας την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του κάθε μέλους του γυμναστηρίου, με τη στήριξη που χρειάζεται ώστε να πετύχει μια διαρκή, αλλά και πραγματική αλλαγή στη ζωή του και να κάνει την άσκηση, τρόπο ζωής!

1ης Απρίλιου 12, Παραλίμνι, Τ: 99 075898

RETURN FITNESS GYM

Το Return Fitness Gym, ξεκίνησε τη δυναμική του πορεία το 1999. Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα μέλη του, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουν, εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξη του γυμναστηρίου. Παράλληλα, τους δίνουν τη δυνατότητα να υπηρετούν το όραμά τους, να κάνουν το fitness τρόπο ζωής για όλους και το Return Fitness Gym, συνώνυμο του πρωτοποριακού, ποιοτικού και προσιτού fitness. Προσφέρονται Old-school Gym facilities και μια μεγάλη σειρά μηχανημάτων για την εκγύμναση σας. Το γυμναστήριο λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και καθημερινά, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αφορά ένα πλήρως κλιματισμένο και εξοπλισμένο χώρο. Επενδύουν διαρκώς σε νέες πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης και εμπλουτίζουν τις δραστηριότητες των πελατών τους, εντάσσοντας άμεσα σε αυτές κάθε καινοτομία. Επίσης στο γυμναστήριο μπορείτε να προμηθετείτε συμπλήρωματα διατροφής γνωστών εταιρειών. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, η αύξηση μυϊκής μάζας, η αθλητική απόδοση και επίδοση, το χάσιμο βάρους, η λειτουργικότητα και το fitness ως τρόπος ζωής, η διαδικασία και η προσέγγιση οδηγούν στην απόλυτη επίτευξη του. Το σώμα σας, είναι η προτεραιότητα τους.

25ης Μαρτίου 9, Αγία Νάπα, Τ: 99 873980

XBODY

Στο XBODY, φιλοσοφία τους, είναι να εκφράσουν το πάθος και την αγάπη τους για την γυμναστική προς τους πελάτες τους, με σκοπό να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πρόγραμμα που προσφέρουν, είναι διαφορετικό από τα κανονικά γυμναστήρια και ονομάζεται EMS (Electro Muscle Stimulation) training. Oυσιαστικά είναι η προπόνηση που επιτυγχάνεται με την μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης. Η προπόνηση είναι προσωπική (Personal Training), διαρκεί μόνο 20 λεπτά
και είναι μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Με δύο φορές την εβδομάδα και μόνο 20 λεπτά η κάθε προπόνηση, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. No excuse, όπως είναι και το μότο τους.

Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 5, Παραλίμνι, T: 99 233830

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news