Γιατί η Kate Winslet φυλάει το Όσκαρ της στο μπάνιο;

H Kate Winslet έχει συνολικά επτά υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η πρώτη ήταν στα 21 της χρόνια με την ταινία «Sense and Sensibility», ενώ ακολούθησαν άλλες τέσσερις, χωρίς να καταφέρει να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο.

Τα κατάφερε τελικά στην έκτη υποψηφιότητά της, για την ταινία «The Reader» του Stephen Daldry το 2009. Όταν γύρισε πίσω στο σπίτι της, και μετά από πολλή σκέψη, βρήκε κατά την άποψή της το ιδανικό μέρος για να το φυλάξει.

Έβαλε λοιπόν το σημαντικότερο κινηματογραφικό βραβείο στο μπάνιο της. Και σύμφωνα με μια συνέντευξή της στο περιοδικό της Wall Street Journal αλλά και στην εκπομπή του Graham Norton, υπάρχει ένας πολύ σοβαρός και τεκμηριωμένος λόγος γι’ αυτήν της την απόφαση.

Η όλη ιδέα βασίζεται σε μια απλή και χιουμοριστική σκέψη. Όταν οι επισκέπτες βλέπουν το Όσκαρ στο μπάνιο, μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους, να στηθούν μπροστά στον καθρέφτη και να βγάλουν λόγο, ευχαριστώντας όλους όσους τους βοήθησαν να το κερδισουν. «Μένουν πάντα μέσα στο μπάνιο λίγη περισσότερη ώρα από τότε που τράβηξαν το καζανάκι», είχε πει η Winslet. «Και βγαίνουν έξω από το μπάνιο με ελαφρώς κόκκινα μάγουλα. Είναι πολύ αστείο», συμπλήρωσε.

Και όχι μόνο αυτό. Μέσα στο μπάνιο μπορούν να το κάνουν χωρίς να ντραπούν και να αισθανθούν άσχημα. Το ξέραμε ότι η Kate Winslet έχει χιούμορ, αλλά αυτό…

E-Radio.gr