Φίδι ταξίδεψε από την Αυστραλία στη Σκωτία κρυμμένο στο παπούτσι τουρίστριας

Επιστρέφοντας στα σπίτια τους μετά τις διακοπές τους, λίγο πολύ όλοι φέρνουν μαζί τους κάποια σουβενίρ- αλλά η περίπτωση μιας τουρίστριας που επέστρεψε στη Σκωτία από τις διακοπές της στην Αυστραλία είναι ομολογουμένως εξωφρενική, καθώς μαζί της είχε φέρει ένα σουβενίρ- λαθρεπιβάτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, η Μόιρα Μπόξολ άνοιξε τις αποσκευές της μετά από ένα ταξίδι πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων από το Κουΐνσλαντ για να βρει μέσα σε ένα από τα παπούτσια της κουλουριασμένο ένα φίδι – το οποίο μάλιστα είχε αλλάξει και δέρμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για έναν εκπρόσωπο του είδους Antaresia maculosa, που δεν είναι δηλητηριώδες και μάλιστα αρκετοί το έχουν ως κατοικίδιο. Το φίδι είχε ταξιδέψει από το Μακέι ως τη Γλασκώβη, σύμφωνα με το ABC.

Ο Πωλ Έρλι, γαμπρός της Μπόξολ, είπε στο ABC πως όταν η γυναίκα άνοιξε την τσάντα της και είδε το φίδι, νόμισε στην αρχή ότι ήταν παιχνίδι- κάποια φάρσα.

Μετά την ανακάλυψη, η Μπόξολ έβγαλε το παπούτσι στον κήπο και το κάλυψε με ένα κουτί, και μετά κάλεσε τις αρμόδιες αρχές.

Huffpost.gr