Eurovision 2019: Απόψε ο τελικός – Τα προγνωστικά για Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα

Απόψε διεξάγεται ο τελικός της Eurovision στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα να εκπροσωπεί την Κύπρο.

Σύμφωνα με την σειρά εμφάνισης που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές η Κατερίνα Ντούσκα θα αγωνιστεί 13η, ενώ η Τάμτα 11η. Τον φετινό τελικό της Eurovision σημαδεύει η παρουσία της Μαντόνα, η οποία πρόκειται να τραγουδήσει δύο τραγούδια, το Like A Prayer και το νέο της single Future στο οποίο θα συμμετέχει και ο Αμερικανός ράπερ Quavo. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαντόνα έφτασε στο Ισραήλ την Τρίτη και κάνει πρόβες σε μυστική τοποθεσία.

Οικοδεσπότες και του τελικού θα είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ραφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Τα προγνωστικά για τον τελικό  

Μετά και από τον Β’ Ημιτελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, τα στοιχήματα και τα προγνωστικά έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά. Η Ολλανδία είναι το μόνιμο φαβορί που βρίσκεται στην πρώτη θέση και, ενώ πριν ξεκινήσουν οι ημιτελικοί η Αυστραλία δεν ήταν καν στην δεκάδα, πλέον έχει εκτοξευτεί και είναι στη 2η θέση. Η τριάδα των χωρών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό του Σαββάτου, συμπληρώνεται με τη Σουηδία.

Όσον αφορά την Κύπρο και την Τάμτα, πριν από την εμφάνισή της την είχαμε δει να είναι στην 11η θέση και αυτή τη στιγμή είναι στη 13η θέση. Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 15η θέση, ενώ πριν από τον ημιτελικό πήγαινε πολύ καλύτερα. Οι αλλαγές αυτές έχουν την εξήγησή τους, αφού στον Β’ Ημιτελικό είδαμε να περνούν χώρες με πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και με δυνατά τραγούδια. Βέβαια, τα στοιχήματα αλλάζουν διαρκώς.

Πηγή lifo.gr/