Η Έλεν Ντε Τζένερις έδωσε 1 εκατ. δολάρια σε οικογένεια τηλεθεατών της

«Είστε εδώ γιατί θα κάνουμε κάτι μεγάλο, που δεν έχουμε κάνει ποτέ ξανά, για καμία οικογένεια». Και όντως, υπήρχε λόγος που τα λόγια της Έλεν Ντε Τζένερις προκάλεσαν ενθουσιασμό στην οικογένεια αφροαμερικανών που είχε απέναντί της και φρενίτιδα στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να δώσει το δώρο-ρεκόρ στην οικογένεια της Κρίστι και του Ρόμπερτ Ντάνιελς και των τεσσάρων γιων τους, λόγω της γενναιοδωρίας τους. Η οικογένεια, παρόλο που παλεύει με οικονομικά προβλήματα, πάντα προσπαθούσε να είναι δοτική απέναντι στην κοινότητά της.

Η Ελεν τους ρώτησε αν τους αρέσουν τα Cheerios. Η ερώτηση μόνο άσχετη δεν ήταν. Η εταιρία με τα πατατάκια αποκρίθηκε στο αίτημα της Ντε Τζένερις και έδωσε μια επιταγή 500.000 δολαρίων στην οικογένεια. Έτσι θα μπορούν να πάρουν ένα σπίτι που να τους χωράει όλους, καθώς η εξαμελής οικογένεια μένει σε ένα σπίτι με δύο κρεβατοκάμαρες. Η έκπληξη όμως δεν τελείωσε εκεί. Λίγο αργότερα, η αγαπημένη αμερικανίδα παρουσιάστρια τους έδωσε άλλη μια επιταγή 500.000 δολαρίων εκ μέρους των Cheerios! Αυτά τα χρήματα όμως, η οικογένεια δεν θα τα κρατήσει για τον εαυτό της, αλλά θα τα διαθέσει σε ανθρώπους και σκοπούς που έχουν ανάγκη. Έτσι, η οικογένεια Ντάνιελς θα συνεχίσει να προσφέρει, αλλά από εδώ και στο εξής έχει την οικονομική ευχέρεια να το κάνει.

huffpost.gr