Δύο αδελφές με εντελώς διαφορετικές αναλογίες φοράνε τα ίδια ρούχα και στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα

Δύο αδελφές, η Rosey και η Madelyn Blair, έχουν εντελώς διαφορετικό σωματότυπο: φωτογραφήθηκαν μαζί για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η μία φοράει small και η άλλη extra large: πήγαν μαζί για ψώνια και αγοράσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό, η μία δίπλα στην άλλη, για γνωστή αλυσίδα ρούχων, στέλνοντας ένα body positive μήνυμα.

H μία εκ των δύο, η Rosie Blair είναι plus size μοντέλο με πάνω από 43 χιλιάδες followers στο Instagram. Της αρέσει η μόδα, αγαπάει το σώμα της κι έχει δικό της κανάλι στο YouΤube.

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν μαζί για να διαδώσουν στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι κάθε γυναίκα να διακατέχεται από αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία και να έχει θετική στάση απέναντι στο σώμα της.

Στόχος τους είναι να κάνουν τις υπόλοιπες γυναίκες να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους έτσι όπως ακριβώς είναι. Να εμπνεύσουν θετική στάση για το γυναικείο σώμα με όλες τις «τέλειές» του ατέλειες.

Να κάνουν delete στις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθει μια γυναίκα για την πλαδαρή της κοιλιά, τα ψωμάκια ή τα εξογκώματα που σχηματίζονται στους μηρούς της, την κυτταρίτιδα, τους γεμάτους γλουτούς, τα juicy οπίσθια.

Οι δύο αδελφές ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν αγοράσει τα ίδια ρούχα. Αυτή τη φορά, όμως, για χάρη της εταιρείας Anthropologie διασκέδασαν με την ψυχή τους όλη αυτή τη διαδικασία του shopping.

Πηγή bovary.gr/