Από τη σκέψη στο χαρτί

H εταιρεία Typochrome συνεχίζοντας με 36 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τυπογραφίας εξυπηρετεί σαν οικογενειακή επιχείρηση το κοινό της περιοχής μας, ενώ ανάλαβε τα ήνια η δεύτερη γενιά με νέες ιδέες και καινοτόμα τεχνολογία. Με την πάροδο των χρόνων και με την συνεχή αναβάθμιση, εισάγοντας και ψηφιακές εκτυπώσεις (Digital Printing) είναι στην ευχάριστη θέση σήμερα να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τον μοντέρνο σχεδιασμό, εκτύπωση υψηλής ανάλυσης σε χαρτί, εκτύπωση σε πλαστικό αυτοκόλλητο, πανό, καμβά και άλλα.

Κοντά τους, μπορεί κάποιος να επιλέξει ολοκληρωμένο πακέτο πρόσκλησης γάμου με ποικιλία επιλογών χαρτιού για να δημιουργήσει μαζί τους προσκλητήριο που φαντάζεται και να το συνδιάσει με πληθώρα άλλων επιλογών όπως: ευχαριστήριες κάρτες, σουπλάν, χωνάκια για ρύζι και πέταλα, καρτούλες για τις μπομπονιέρες, πινακίδες για το αυτοκίνητο, πλάνο για τους καλεσμένους και άλλα. Οι δημιουργίες τους χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα, καινοτόμες ιδέες και άρτιο επαγγελματισμό. Με την προσωπική σχέση που καλλιεργούν, πετυχαίνουν να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του ζευγαριού δημιουργώντας ένα προσκλητήριο που να είναι μοναδικό και ξεχωριστό, όπως ακριβώς και η μέρα του γάμου τους. Επειδή για το κάθε νεαρό ζευγάρι, ο γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του, προσπαθούν με τη σειρά τους να δημιουργούν μοναδικά αποτελέσματα που να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στόχος τους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και αν είναι δυνατόν να εξελίξουν την ιδέα σας αποτυπώνοντας την στο χαρτί.
Σε κάθε “project” που καλούνται να φέρουν εις πέρας καταθέτουν και τη ψυχή τους, προσθέτοντας την προσωπική τους σφραγίδα, κρατώντας πάντα τον προσωπικό χαρακτήρα του κάθε ζευγαριού. Όραμά τους είναι να δημιουργήσουν έναν μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο αποκλειστικά για παρουσίαση όλων των επιλογών που προσφέρουν για τον γάμο και να συνεχίζουν να εκσυγχρονίζονται συνεχώς με νέες τεχνολογίες και ιδέες.

Μακαρίου Γ’ 7, Δερύνεια Τ: 23 822048 – 23 811311