Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε η Kylie Jenner σε delivery μέσα σε έναν χρόνο

Η διάσημη επιχειρηματίας, reality TV star και μητέρα Kylie Jenner ξόδεψε τον τελευταίο χρόνο το αστρονομικό ποσό των 10.000 δολαρίων στην εφαρμογή delivery postmates, η οποία παραδίδει στο χώρο σου φαγητό, ποτό, ψώνια και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείς.

Η Kylie χρησιμοποιεί την εφαρμογή εδώ και ένα χρόνο και έχει γίνει η αγαπημένη πελάτισσα της εταιρείας. Χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τουλάχιστον μέρα παρά μέρα, έχει παραγγείλει από περισσότερα από 65 διαφορετικά καταστήματα και κρατά το άτυπο ρεκόρ για τις περισσότερες παραγγελίες μέσα σε 10 λεπτά. Οι προτιμήσεις τις είναι ποικίλες, από ένα μπουκάλι πανάκριβη τεκίλα μέχρι ένα καρότο και ένα μπουκάλι νερό.

Μάλιστα, ενώ οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν την εφαρμογή για το dinner τους, η Kylie συνήθως παραγγέλνει πρωινό γύρω στις 10 η ώρα το πρωί. Οι πιο συχνές τις προτιμήσεις είναι ο matcha latte καφές, sandwich με γαλοπούλα και προβολόνε και τα αγαπημένα της cream cheese bagel.

Η Kylie χρησιμοποίησε την postmates και στα γενέθλια της και κέρασε στον εαυτό της ένα bagel, πολλές τούρτες γενεθλίων, λουλούδια, μία μηχανή και ένα beer bong. Ακόμα, τον καιρό που ήταν έγκυος στην κόρη της Stormi, φαίνεται να είχε αδυναμία στα chicken nuggets και τις τηγανιτές πατάτες.

e-radio.gr