Η αδερφή του Ζούκερμπεργκ μιλά για τις γυναίκες του σήμερα: Εργασία, ύπνος, οικογένεια, γυμναστήριο ή φίλοι -Επιλέξτε τρία

Πώς μπορείς να βάλεις προτεραιότητες μέσα στην ημέρα, όταν όλα μοιάζουν να πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα;

Η καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας δεν είναι απλή υπόθεση. Δουλειά, οικογένεια, φίλοι, γυμναστήριο ή ύπνος; Τι θυσιάζει μια γυναίκα σήμερα;

H Ράντι Ζούκερμπεργκ, αδερφή του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μιλά για τις γυναίκες του σήμερα και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνουν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Είναι γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να τα προλάβει όλα. Γι΄ αυτό άλλωστε υπάρχουν οι προτεραιότητες, ώστε ο καθένας να βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του.

Τώρα, ο κάθε άνθρωπος βάζει τις δικές του προτεραιότητες ανάλογα με αυτό που τον κάνει να νιώθει καλύτερα. Αλλοι βάζουν την δουλειά τους, άλλοι την οικογένεια και άλλοι τους φίλους τους.

Το να βρει κανείς μια ισορροπία ανάμεσα σε εργασία, φίλους και οικογένεια είναι πολύ δύσκολο και πολλές φορές εξουθενωτικό.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι στη σύγχρονη κοινωνία με το ξέφρενο ρυθμό που ακολουθούμε, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ατόμων που υποβάλλονται σε χρόνια υπερκόπωση και στέρηση ύπνου.

Λίγος ύπνος και πολλή δουλειά. Μια κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες από εμάς.

Πηγή bovary.gr/