5 κόκκινες κάρτες σε αγώνες Κυπριακού Πρωταθλήματος!

5 κόκκινες κάρτες και… διακοπή!

Με αφορμή το ψεσινό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου Ανόρθωσης vs ΑΠΟΕΛ όπου ο διαιτητής κ. Νικόλας Νεοκλέους έδειξε 4 κόκκινες κάρτες στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, βρήκαμε ακόμη 2 αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου που είχαν όχι 4 αλλά 5 κόκκινες κάρτες και κατέληξαν σε διακοπή! 

Ο πρώτος αγώνας ήταν την περίοδο 1979-80 σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος μεταξύ ΑΠΟΠ vs ΑΠΟΕΛ με διαιτητή τον κ. Στέφανο Χατζηστεφάνου να βγάζει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα 5 φορές εναντίον του ΑΠΟΠ και με βάση τον κανονισμό το παιχνίδι να διακόπτεται. Το σκορ την συγκεκριμένη στιγμή ήταν στο 1-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ τελικά πήρε τον αγώνα στα χαρτιά 2-0 και στέφθηκε πρωταθλητής με διαφορά γκολ επί της Ομόνοιας Λευκωσίας, το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ θα το έπαιρνε και με το 1-0.

Ο δεύτερος αγώνας όπου και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής κ. Στέφανος Χατζηστεφάνου, έδειξε για ακόμα μία φορά 5 κόκκινες κάρτες αυτή τη φορά σε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Αραδίππου για αγώνα Πρωταθλήματος την περίοδο 1980-81 με τον Πεζοπορικό, και όπως προνοεί και πάλι ο κανονισμός ο αγώνας διακόπηκε! Ο αγώνας για την ιστορία βρισκόταν στο 0-1 υπέρ του Πεζοπορικού.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news