3ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου

Σάββατο 8 Ιουλίου στο Κοινοτικό Στάδιο «ΑΧΥΡΩΝ» Λιοπετρίου το Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου επιστρέφει στις 8 Ιουλίου 2023 ωρα 8μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο Αχυρώνα Λιοπετρίου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε ένα δημοφιλές λαχανικό που ευδοκιμεί ιδιαίτερα και παράγεται από την κοινότητα Λιοπετριού που φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας καρότα του. 

Οι επισκέπτες, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες συνταγές φτιαγμένες με βασικό υλικό το καρότο από καταξιωμένους chefs της κοινότητας με συντονιστή τον κ. Αντρεα Πασκουή.  Να δροσιστούν απο το γευστικότατο κοκτέιλ Καρότου του κ. Ιωάννη Ιωάννου αλλά και να μαγευτούν απο την υπέροχη διακόσμηση της Διακοσμητικής ομάδας που αποτελείται απο τo Handmade Creations by niki, Δήμητρα Κολοκασίδη και τον Αντρέα Κατσιάρη.

Τα οργανωμένα σύνολα και οι σύνδεσμοι θα πωλούν διάφορα παρασκευάσματα καρότου όπως, γλυκό και μαρμελάδα, carrot cakes (ατομικά και οικογενειακά), ντόνατς με κρέμα και μαρμελάδα καρότου, κρουασάν με μαρμελάδα καρότου, λουκουμάδες, χυμούς, μαργαρίτα, κοκτέιλ καρότου, σαπούνι Καρότου. Παράλληλα θα λειτουργούν περίπτερα με σούβλα, κλέφτικο, hot dogs με σαλάτα κόσλοου, καρότα τηγανητά με αυγά και διάφορα ποτά.

Στο φεστιβάλ θα υπάρχει μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα αρχίζοντας με το μουσικό νεανικό συγκρότημα των KINGS συνεχίζοντας με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Τσαλικη.

Η βραδιά όμως θα κορυφωθεί με τον Ζαφείρη Μελά.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Πολιτιστική Επιτροπή του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετριού.

Ελάτε να γνωρίσετε τη μαγεία του Καρότου.

Σάββατο 8 Ιουλίου στο Λιοπέτρι

ΕΙΣΟΔΟΣ: €5

Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών