Ώρα για εκπαίδευση: Ο δρόμος προς την επιτυχία

Με στόχο την εξέλιξη στην εκπαιδευτική πορεία του μαθητή, το ιδιωτικό φροντιστήριο Κεφαλαίον βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η έμπειρη ομάδα εκπαιδευτικών και οι μαθητές, οδεύουν κάθε χρόνο, χέρι με χέρι, προς την επιτυχία του μαθητή, με βάση τις δυνατότητες του κάθε ενός ξεχωριστά.

Η ομάδα του Κεφαλαίον απαρτίζεται από τις δύο ιδιοκτήτριες, Αναστασία και Ραφαέλλα Κεφάλα, όπου με υπευθυνότητα και πολλή αγάπη για το επάγγελμα τους, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση σε όλους τους σπουδαστές. Η Ραφαέλλα Κεφάλα είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών της Αγωγής- Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου στο τμήμα των επιστημών της Αγωγής με κατεύθυνση την Παιδαγωγική της Φ.Α. Η Αναστασία Κεφάλα είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών με ειδίκευση στη Στατιστική και Πιθανότητες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο φροντιστήριο αφορούν μαθηματικά όλων των επιπέδων, αγγλικά όλων των επιπέδων και καθημερινή/ενισχυτική διδασκαλία και διαφοροποιημένα μαθήματα για τους μαθητές του Δημοτικού. Στο φροντιστήριο το μάθημα των αγγλικών προσφέρεται από την Ευαγγελία Παρπόττα Πάτσαλου η οποία είναι από τις πιο έμπειρες στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Επίσης, το Κεφαλαίον είναι εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις απαραίτητες άδειες ενός εγκεκριμένου ιδιωτικού φροντιστηρίου.
Οι εκπαιδευτικοί βοηθούν τους μαθητές να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε δυσκολία, με την σωστή μαθησιακή προσέγγιση που ταιριάζει στον κάθε ένα ξεχωριστά, μέσω διάφορων εξειδικευμένων μαθησιακών μεθόδων. Στο Κεφαλαίον δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι μαθητές ως ίδιοι αλλά ανάλογα με τις ικανότητες τους, τονίζοντας την διαφορετικότητά και τις δυνατότητές τους.
Στο φροντιστήριο δίνεται έμφαση στην σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού-μαθητή καθώς όλες οι εκπαιδευτικοί προωθούν ένα μαθητοκεντρικό πρότυπο μάθησης και διατηρούν ένα άκρως φιλικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά, πέρα από τη γνώση, να μπορούν να νιώθουν οικεία.

Ακροπόλεως 48, Παραλίμνι, 97 671837

Facebook: Κεφαλαίον- Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο

Instagram: kefalaion_educationalcenter