Ώρα για εκπαίδευση: Με στόχο τη γνώση

Όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και τη μόρφωση των παιδιών μας, όλοι επιλέγουμε το καλύτερο ώστε να εξασφαλίζουμε το μέλλον τους. Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Wisdom όπου οι σπουδαίοι εκπαιδευτικοί, δίνουν τις πιο γερές βάσεις σε όλους τους σπουδαστές μικρούς και μεγάλους για να καταφέρουν να ανοίξουν τα φτερά τους με στόχο το αύριο.

Από το 1984 η άριστα καταρτισμένη ομάδα του Wisdom βρίσκεται σαν φάρος κοντά στο μαθητή, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας τους σπουδαστές σε μαθησιακό και προσωπικό επίπεδο, προσφέροντας τους την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία στο πλέον οικείο και φιλικό κλίμα του wisdom. Μέλημα της εκπαιδευτικής ομάδας του Wisdom, είναι η σωστότερη μάθηση, προσεγγίζοντας τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του.

Το φροντιστήριο Wisdom παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων σε όλους τους σπουδαστές. Ξεκινώντας με την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας
στην οποία ειδικεύονται για χρόνια τώρα με χιλιάδες αποφοίτους και επιτυχίες! Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας είναι βασισμένη στις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές μεθόδους. Παρέχονται σε παιδιά και ενήλικες όλα τα επίσημα και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας, αρχίζοντας από το PRE JUNIOR μέχρι και τις ανώτερες εξετάσεις Αγγλικών όπως τα IELTS, IGCSE και Proficiency. Άλλες ξένες γλώσσες οι οποίες διδάσκονται είναι: Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ελληνικά για ξένους. Για όλα τα μαθήματα γίνεται συστηματικός έλεγχος απόδοσης μέσω διάφορων τεχνικών, όπως διαγωνίσματα, δελτία προόδου, παροχή αναλυτικών βαθμολογιών, εξετάσεις και συνεχής ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών τους. Παράλληλα, διατίθενται μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου όσον αφορά τους κλάδους θετικών επιστημών, όπως Μαθηματικά, Βιολογία, Χημεία Φυσική, Λογιστική και Πολιτική Οικονομία, καθώς επίσης και τους κλάδους Φιλολογικών Μαθημάτων όπως Νέα Ελληνικά, Αρχαία, Αρχαιογνωσία, Ιστορία και Λατινικά. Όσον αφορά την καταρτισμένη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρέχονται εκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας με εξασφάλιση εξειδικευμένων τίτλων, διεθνώς αναγνωρισμένων και διασφάλιση ευρέως αποδεκτών πιστοποιητικών ικανότητας γνώσεων εφαρμογών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ακολουθώντας προγράμματα διδασκαλίας και εκμάθησης, εναρμονισμένα και προσαρμοσμένα στις ικανότητες και δεξιότητες μικρών και μεγάλων. Μερικά από τα προγράμματα διδασκαλίας αφορούν απόκτηση βασικών γνώσεων στην Επιστήμη της Πληροφορικής για παιδιά ηλικιών 7 μέχρι και 9 χρονών, εκμάθησης ενοτήτων ECDL Standard για μικρούς και μεγάλους ηλικίες 10 -15 χρονών όπως επίσης και διδασκαλία ενοτήτων ECDL Advanced για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και ενήλικες.

Η εκπαιδευτική μεθοδολογία στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένης γνώσης, με διδασκαλία ενοτήτων της σουίτας εκπαιδευτικών προγραμμάτων του πιστοποιημένου οργανισμού ECDL (European Computer Driving Licence), εναρμονισμένη πάντοτε στις ανάγκες της εποχής. Βασικές γνώσεις εφαρμογών και παροχή δεξιοτήτων, σε πληθώρα εκπαιδευτικών ενοτήτων και προγραμμάτων, Computer and Online Essentials, εκμάθησης και διδασκαλίας εφαρμογών γραφείου, όπως Word Documents, Spread- sheets, Presentation, Teamwork, καλές πρακτικές σε ασφάλεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεδομένων, διαδικτυακή συνεργασία, απομακρυσμένη εργασία, προχωρημένο και επαγγελματικό επίπεδο ICDL, Cre- ative Modules (Presentation- Advanced Level, Docu- ments- Advanced Level, Web Editing, Image Editing), Entrepreneurial Modules (Digital Marketing, Project Planning, E-Commerce), Computational Modules (Management Spreadsheets, Coding Principles, Using Databases, Advanced Databases), ταχύρρυθμα μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, όπως επίσης και εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής για μικρούς και μεγάλους, (μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου), ακολουθώντας την σύγχρονη και καινοτόμα διδακτική προσέγγιση STEM που αξιοποιεί τους κλάδους της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών, στην μαθησιακή εκπαιδευτική διαδικασία. Επιπλέον, το φροντιστήριο παρέχει σημαντική βοήθεια στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων γυμνασίου και λυκείου.

Ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Wis- dom, πέρα από την εκμάθηση μαθημάτων είναι και η βοήθεια στις Ενιαίες και Εισαγωγικές Εξετάσεις για άριστα αποτελέσματα, σε πανεπιστήμια Κύπρου, Ελλάδας, Εξωτερικού καθώς και η άριστη προετοιμασία στις Κυβερνητικές Εξετάσεις και εξετάσεις για την Αστυνομική Ακαδημία.

Οι καταρτισμένοι σύμβουλοι σπουδών προσφέρουν στήριξη και αναλυτική ενημέρωση, όσον αφορά τα πανεπιστήμια και τα επαγγέλματα που ενδιαφέρουν τον μαθητή στην Κύπρο και το εξωτερικό καθώς επίσης και τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά.

Για όλους όσους επιθυμούν την ένταξη τους σε ανώτατες σχολές του εξωτερικού, οι σύμβουλοι σπουδών του Wisdom είναι δίπλα στον κάθε σπουδαστή για σωστή καθοδήγηση παρέχοντας όλες τις προσωπικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες που χρειάζεται και κατευθύνοντας τις αιτήσεις UCAS και UKPASS. Επιπρόσθετα τα ψυχομετρικά τεστ και τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων που παρέχονται στο wisdom είναι ακόμη ένα εργαλείο για σωστή επιλογή των ακαδημαϊκών σπουδών.

Η επιτυχία των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Wisdom, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους, βρίσκεται στο ενδιαφέρον που δείχνει η ομάδα εκπαιδευτικών και συμβούλων, στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά, και αυτό φαίνεται μέσα από τις άψογες μεθόδους εκμάθησης και τα τελευταία τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται για την επιμόρφωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά, με στόχο την εξέλιξη.

Αγίου Δημητρίου 108, Παραλίμνι, Τ: 23 825661

Facebook: Wisdom Higher Educational Institute

Instagram: wisdom__educational__institute

wisdominstitutes.com