Ψάχνοντας Οικογένεια: Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Η ιστοσελίδα Vantagemag.com φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά

1ος Σκύλος

Όνομα: Vova

Ράτσα:  German Shepherd cross

Ηλικία:  1,5 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα του:  Ο Vova  έχει πολύ καλό χαρακτήρα με όλους τους ανθρώπους και τα πάει εξίσου καλά με όλα τα σκυλάκια. Είναι επίσης πολύ φιλικός με όλα τα παιδιά που έρχονται στο καταφύγιο. Του αρέσουν οι μεγάλες  βόλτες, οι βόλτες με το αυτοκίνητο τα παιχνίδια και τα χάδια.

2ος Σκύλος

Όνομα: Kenneth

Ράτσα: German shorthair pointer cross

Ηλικία: 5.5 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα του: O Kenneth  έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πολύ έξυπνος. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και με όλα τα σκυλάκια που βρίσκονται μαζί του στο καταφύγιο. Αγαπά πολύ τα χάδια και τις αγκαλιές!

Όνομα Καταφύγιου: Ammochostos Dog Rescuers
To πακέτο υιοθεσίας είναι €170 για το κάθε σκυλάκι ξεχωριστά.

Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει: το microchip, το πρώτο τους εμβόλιο, το χάπι αποπαρασιτωσης, χάπι για τσιμπούρια και ψύλλους, το βιβλιαράκι υγείας από τον κτηνίατρο, και την στείρωση όταν έρθει το σκυλάκι στην κατάλληλη ηλικία. Το ποσό αυτό παρέχεται μόνο για τα ιατρικά έξοδα.

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη  ποιότητα ζωής.

 
Διεύθυνση: Αποστόλου Ανδρέα Παραλιμνι
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω Social media

Facebook : Ammochostos dog rescuers
Instagram: ammochostos_dog_rescuers