Ψάχνοντας Οικογένεια: Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Η ιστοσελίδα Vantagemag.com φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά

1ος Σκύλος

Όνομα: Vas

Ράτσα:  German Shepherd Cross

Ηλικία: 1 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα του: Ο Vas είναι ένα σκυλάκι με πολλή ενέργεια και έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα! Τα  πάει καλά με άλλα σκυλάκια, αλλά και γατάκια. Ειναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, ενήλικες΄ και τα μικρά παιδιά που έρχονται στο καταφύγιο και λατρεύει τις μεγάλες βόλτες, τα παιχνίδια και τα χάδια

2ος Σκύλος

Όνομα: Austin

Ράτσα: Labrador Retriever

Ηλικία: 7 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα του:

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη  ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες: O Austin  είναι ένα πολυ έξυπνο σκυλλάκι με καλό χαρακτήρα. Τα παει καλά με ολα τα σκυλάκια αλλά όχι με τα γατάκια, γιαυτό και πρέπει να υιοθετηθεί σε σπίτι χωρίς γάτες. Του αρέσει να βγαίνει για βόλτες και τρελαίνεται χάδια και τις αγκαλιές! Είναι πολυ φιλικός με όλους, μικρούς και μεγάλους.

Όνομα Καταφύγιου: Ammochostos Dog Rescuers
To πακέτο υιοθεσίας είναι €170 για το κάθε σκυλάκι ξεχωριστά.

Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει: το microchip, το πρώτο τους εμβόλιο, το χάπι αποπαρασιτωσης, χάπι για τσιμπούρια και ψύλλους, το βιβλιαράκι υγείας από τον κτηνίατρο, και την στείρωση όταν έρθει το σκυλάκι στην κατάλληλη ηλικία. Το ποσό αυτό παρέχεται μόνο για τα ιατρικά έξοδα.

 
Διεύθυνση: Αποστόλου Ανδρέα Παραλιμνι


Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω Social media

Facebook : Ammochostos dog rescuers
Instagram: ammochostos_dog_rescuers