Ψάχνοντας Οικογένεια: Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Η ιστοσελίδα Vantagemag.com φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά

1ος Σκύλος

Όνομα: Karen

Ράτσα: Pointer Cross Drahthaar

Ηλικία: 3.5 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα της:

Η Karen είναι ένα σκυλάκι με πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους, τα μικρά παιδιά, καθώς επίσης και με άλλα σκυλάκια. Λατρεύει τα παιχνίδια με τα σκυλάκια στο καταφύγιο. Της αρέσουν οι βόλτες, τα παιχνίδια και φυσικά τα χάδια!

2ος Σκύλος

Όνομα: Dara

Ράτσα: German Shepherd Cross

Ηλικία: 3 χρονών

Λίγα λόγια για το χαρακτήρα της:

Η Dara έχει ένα πολύ καλό και έξυπνο χαρακτήρα. Τα πάει καλά με όλα τα σκυλάκια και της αρέσει να πηγαίνει μεγάλες βόλτες και να παίζει. Είναι πάρα πολύ φιλική με τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους.

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη  ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Όνομα Καταφύγιου: Ammochostos Dog Rescuers
To πακέτο υιοθεσίας είναι €170 για το κάθε σκυλάκι ξεχωριστά.

Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει: το microchip, το πρώτο τους εμβόλιο, το χάπι αποπαρασιτωσης, χάπι για τσιμπούρια και ψύλλους, το βιβλιαράκι υγείας από τον κτηνίατρο, και την στείρωση όταν έρθει το σκυλάκι στην κατάλληλη ηλικία. Το ποσό αυτό παρέχεται μόνο για τα ιατρικά έξοδα.

 
Διεύθυνση: Αποστόλου Ανδρέα Παραλιμνι


Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω Social media

Facebook : Ammochostos dog rescuers
Instagram: ammochostos_dog_rescuers