Ψάχνοντας Οικογένεια: Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Η ιστοσελίδα Vantagemag.com φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά


1ος  Σκύλος
Όνομα: Hirst
Ράτσα:
Beagle cross

Ηλικία:  1.5  χρονών


Λίγα λόγια για το χαρακτήρα του:

Ο Hirst έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα με όλους. Είναι πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλάκια στο καταφύγιο. Αγαπά τους ανθρώπους και τα παιδάκια που έρχονται στο καταφύγιο και τρελαίνεται για βόλτες και τα χάδια


2ος Σκύλος
Όνομα: Kay-Yasmine
Ράτσα: Greyhound
Ηλικία:
4 χρονών


Λίγα λόγια για το χαρακτήρα της:

Η Kay-Yasmine είναι ένα σκυλάκι με πολύ ενέργεια και όρεξη για βολτες και παιχνίδια. Ειναι φιλική με τους ανθρώπους και με τα άλλα σκυλάκια  στο καταφύγιο. Της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και τα χάδια

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη  ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Όνομα Καταφύγιου: Ammochostos Dog Rescuers
To πακέτο υιοθεσίας είναι €170 για το κάθε σκυλάκι ξεχωριστά.

Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει: το microchip, το πρώτο τους εμβόλιο, το χάπι αποπαρασιτωσης, χάπι για τσιμπούρια και ψύλλους, το βιβλιαράκι υγείας από τον κτηνίατρο, και την στείρωση όταν έρθει το σκυλάκι στην κατάλληλη ηλικία. Το ποσό αυτό παρέχεται μόνο για τα ιατρικά έξοδα.

 
Διεύθυνση: Αποστόλου Ανδρέα Παραλιμνι
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω Social media

Facebook : Ammochostos dog rescuers
Instagram: ammochostos_dog_rescuers