Ψάχνοντας οικογένεια: Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Το Vantagemag.com φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά

Droopy

Φύλο: Αρσενικό Ράτσα: English setter καθαρόαιμο Ηλικία: 6 χρονών

Ο Droopy είναι πολύ κοινωνικός και τα πάει καλά με όλα τα σκυλάκια του καταφύγιου. Είναι υπέροχος χαρακτήρας και του αρέσουν πολύ οι βόλτες και τα παιχνίδια. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και τα παιδιά που έρχονται στο καταφύγιο. Ο Droopy έχει την ασθένεια της λεισμανιας και παίρνει για αυτό την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Wolf

Φύλο: Αρσενικό Ράτσα: German Shepherd cross Ηλικία: 8 μηνών

Ο Wolf είναι πολύ φιλικος με τους ανθρώπους, τα παιδιά αλλά επίσης και με άλλα σκυλάκια. Έχει πάρα πολύ όρεξη για παιχνίδια και τρελαίνεται για βόλτες και φυσικά για χάδια. Βρίσκεται προσωρινά σε σπίτι που τον φιλοξενεί, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένειά που θα τον υιοθετήσει και θα του δώσει την αγάπη που του αξίζει.

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Όνομα Καταφύγιου: Ammochostos Dog Rescuers
Για κάθε σκυλάκι το κόστος υιοθέτησης είναι €170

Αποστόλου Ανδρέα Παραλιμνι
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω Social media

Facebook: Ammochostos dog rescuers

Instagram: ammochostos_dog_rescuers