Χαμός με τις τιμές στα εστιατόρια του Salt Bae

700 ευρώ μπριζόλα και… 10 ευρώ αναψυκτικά!

Χρυσό… στην κυριολεξία θα κληθούν να πληρώσουν το κρέας όσοι επισκεφτούν ένα από τα εστιατόρια το πασίγνωστου Τούρκου σεφ Salt Bae ανά τον κόσμο.

Τα εστιατόρια του Salt Bae, τα οποία φημίζονται για το κρέας, θεωρούνται από τα πιο ακριβά του είδους. Ειδικά το τελευταίο του που άνοιξε το Λονδίνο πριν από λίγες μέρες.

Αυτό προκύπτει από μια απόδειξη που κυκλοφόρησε στα Social Media και δείχνει τον λογαριασμό ενός πελάτη.

Στη φωτογραφία που αναδημοσιεύει και ο βρετανικός Independent, το τελικό ποσό να προκαλεί… ίλιγγο, καθώς φτάνει τις 1.812 λίρες, δηλαδή 2.113 ευρώ!

Η μπριζόλα των 700 ευρώ και το αναψυκτικό των 10 ευρώ

Μπορεί όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο στο Knightsbridge να γνωρίζουν τι τους περιμένει, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα προκαλούν εντύπωση.

Όπως για παράδειγμα η μεγάλη Tomahak που κοστίζει 734 ευρώ, τα αναψυκτικά που κάνουν σχεδόν 10 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τσάι είναι δωρεάν.

Το πιο επιτυχημένο σχόλιο, το έκανε κάποιος που έγραψε: «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahak. Όχι ευχαριστώ».

Ένας άλλος ρώτησε: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μία μπριζόλα να κάνει 630 λίρες», για να λάβει την απάντηση: «Γιατί σε πάνε βόλτα με ελικόπτερο για να δεις που μεγάλωσε».

Πηγή in.gr, philenews.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news