Τρέξε για τον αυτισμό με τον Ιάκωβο!

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, 2 Απριλίου, η ομάδα Run For Autism FamagustaTeam θα διοργανώσει εβδομάδα δραστηριοτήτων! 

Συγκεκριμένα, την τρέχων εβδομάδα 29/03 – 04/04 μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα (τρέξιμο, κολύμβηση, προσωπική προπόνηση / εκγύμναση κ.λπ.) φορώντας την νέα φανέλα της ομάδας RunFor Autism Famagusta Team που “τρέχει” με τον Ιάκωβο στο μπράτσο, όπου είναι αφιερωμένη στην μνήμη του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου. Θα αναμένουν τις φωτογραφίες σας μαζί με το δικό σας μήνυμα / ευχή, τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα αναρτηθούν στην σελίδα τους Run For Autism Famagusta Team. 

Κατά την δημιουργία των αναρτήσεών σας στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεχάσετε να προσθέσετε το #runforautismfamagustateam.

Την φανέλα της ομάδας μπορείτε να την αγοράσετε με επικοινωνία με το RUN FOR AUTISM FAMAGUSTATEAM ή με τον Λούη Λοίζου στον αριθμό 99 033378.

Επίσης όσοι από εσάς θέλετε να στηρίξετε το σωματείο στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου μπορείτε να το κάνετε μέσω του πιο κάτω τραπεζικού λογαριασμού ή με επικοινωνία μέσω του προφίλ του σωματείου στο Facebook Autism Support Famagusta.

ΙΒΑΝ Hellenic Bank: 

CY86 0050 0483 0004 8301 7200 0101