Το Facebook ξοδεύει $23 εκατομμύρια για την ασφάλεια του Mark Zuckerberg

Μέσα από μία έκθεση οικονομικών στοιχείων που κατέθεσε το Facebook, αποκαλύπτεται πως η ασφάλεια του Mark Zuckerberg λαμβάνεται πολύ σοβαρά από την εταιρία. Τα νούμερα δείχνουν πως το 2020 το Facebook ξόδεψε περισσότερα από $23 εκατομμύρια για την ασφάλεια του CEO του.

Είναι συνώνυμος με το Facebook και ως αποτέλεσμα, τα αρνητικά συναισθήματα που αφορούν την εταιρία συνδέονται απευθείας με αυτόν και πολλές φορές μεταφέρονται και στο πρόσωπο του κ. Zuckerberg.

Το κόστος προστασίας του Zuckerberg και της οικογένειάς του αυξήθηκε από την προηγούμενη χρονιά, κυρίως λόγω των πρωτόκολλων μετακινήσεων εν μέσω πανδημίας, καθώς και λόγω των αμερικανικών εκλογών. Η ασφάλεια του περιλαμβάνει τη φύλαξη των οικιών του και της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του για αυτόν και την οικογένεια του. Ο Zuckerberg έλαβε επιπλέον $10 εκατομμύρια για να προσλάβει προσωπικό ασφαλείας της επιλογής του.

Το Facebook μάλιστα από τον επόμενο μήνα θα θέσει ως θέμα στο συμβούλιο των μετόχων, την προσφορά προσωπικής ασφάλειας σε διευθυντές, αναλόγως της θέσης τους και των υπηρεσιών τους.

Πηγή unboxholics.gr/