Το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την Τίνα Τέρνερ

Στη δημοσιότητα έδωσε το HBO το πρώτο trailer για το «Tina», το ντοκιμαντέρ για την Τίνα Τέρνερ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου.

Στο επίκεντρο του βίντεο βρίσκεται ένα απόσπασμα από συνέντευξη την οποία έδωσε η Τέρνερ για το ντοκιμαντέρ, στο οποίο αφηγείται μια ιστορία για τη μητέρα της, που έφυγε από το σπίτι όταν η ίδια ήταν μικρό παιδάκι. Θυμάται να παρακολουθεί από το παράθυρο τη μητέρα της καθώς εκείνη μαγείρευε –«σκεφτόμουν ότι ήταν τόσο όμορφη» λέει– έως ότου, μια μέρα, η μητέρα της δεν ήταν πλέον εκεί.

Μέσα σε ένα μοντάζ βιντεοκλίπ αρχείου και ερμηνείας του «Proud Mary», η Τίνα Τέρνερ συνεχίζει: «Την ήθελα να έρχεται ξανά στο σπίτι για μένα, και περίμενα. Ποτέ δεν τό ‘κανε. Και είναι εντάξει, ξέρεις γιατί; Είμαι ένα κορίτσι από ένα μπαμπακοχώραφο που τράβηξα τον εαυτό μου πάνω από την καταστροφή και τα λάθη, κι είμαι εδώ για σας».

Το «Tina» σκηνοθέτησαν οι Νταν Λίντσεϊ και Τ. Τζέι Μάρτιν. Εκτός από την καινούργια συνέντευξη που έδωσε η ίδια η Τέρνερ, στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν συνεντεύξεις με την Άντζελα Μπάσετ, την Όπρα Ουίνφρεϊ, το δημοσιογράφο Κουρτ Λόντερ (έγραψε μαζί με την Τέρνερ την αυτοβιογραφία της «I, Tina», του 1986), τη θεατρική συγγραφέα Κατόρι Χολ (έγραψε το βιογραφικό μιούζικαλ «Tina») και τον Έργουιν Μπαχ, σύζυγο της Τίνα Τέρνερ από τον Ιούλιο του 2013.

Περιλαμβάνονται επίσης πλάνα αρχείου που βγαίνουν στο φως για πρώτη φορά, υλικό από μαγνητοταινίες και προσωπικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

Πηγή cnn.gr/