Το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του ‘You’ μας προετοιμάζει για «άρρωστες» καταστάσεις!

Η 15η Οκτωβρίου μπορεί να είναι λιγότερο από μήνα μακριά, αλλά για εμάς που ανυπομονούμε γι’ αυτήν την πρεμιέρα μοιάζει αιώνας!

Ειδικά από τη στιγμή που βγήκε το πρώτο teaser με την ανακοίνωση της ημερομηνίας και θυμηθήκαμε το συναίσθημα που μας χαρίζει αυτή η σειρά, δεν αντέχουμε άλλη αναμονή. Είναι τέτοια η ανάγκη για creepy Joe και την αδερφή ψυχή του Love, που ούτε για τα Χριστούγεννα δεν ξεκινάμε από τόσο νωρίς την αντίστροφη μέτρηση.

Το νέο ολοκληρωμένο τρέιλερ της 3ης σεζόν λοιπόν, δε μας λυπάται καθόλου και βάζει κι άλλο λαδάκι στη φωτιά, πουλώντας πολλή τρέλα. Όχι δεν καταλάβατε, ΠΟΛΛΗ ΤΡΕΛΑ!

Για αρχή, αποκαλύπτεται το πρόσωπο της μυστηριώδους γειτόνισσας που τόσο μας είχε απασχολήσει στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Ο Joe προφανώς και τρώει εμμονή μαζί της και δημιουργεί προβλήματα στην κατά τ’ άλλα υγιέστατη σχέση του με τη Love (έχουν και παιδάκι οι ψυχάκηδες…). Τους βλέπουμε μάλιστα να απευθύνονται και σε σύμβουλο σχέσεων, με την ίδια να κάνει το επικό σχόλιο ότι «Δεν είναι δολοφόνοι»!

Γενικότερα πάντως συναντάμε πολλά νέα πρόσωπα στις σκηνές από τις οποίες αποτελείται το τρέιλερ, ενώ εντοπίσαμε ήδη και το πρώτο πτώμα. Άντε και καλή μας αρχή!

Τα παρακάτω λοιπόν μας προετοιμάζουν για μία σεζόν ακόμα πιο άρρωστηαπό τις προηγούμενες (καλά, η πρώτη ειδικά είναι too soft) και μπόλικη αιματοχυσία.

Χωρίς να ακουστούμε τίποτα περίεργοι, ανυπομονούμε όσο δεν πάει!

Πηγή neopolis.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news