Το απίθανο ποσό που στοιχίζει μία θέση στη δίκη του Johnny Depp

Πρέπει να βάλει κανείς βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρεθεί στο ακροατήριο.

Η φανατική θαυμάστρια του Johnny Depp, Ίβαν ντε Μπόερ, 59 ετών από το Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε την άδεια διακοπών της  για να είναι μία από τις πρώτες που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει περικάρπιο που της επιτρέπει την είσοδο στην αίθουσα της εκρηκτικής δίκης μεταξύ των πρώην συζύγων. 

Το απίστευτο ποσό για μία θέση

“Πήρα την άδεια για να είμαι εδώ για τον Τζόνι” είπε. “Έχω την ίδια ηλικία με τον Τζόνι. Είμαι ελεύθερη, οπότε κάνω ό,τι θέλω, βασικά” τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που ξόδεψε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό είπε: “Δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ”.

Η Ίβαν ντε Μπόερ, 59 ετών από το Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε την άδεια διακοπών της  για να είναι μία από τις πρώτες που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει περικάρπιο που της επιτρέπει την είσοδο στην αίθουσα της εκρηκτικής δίκης μεταξύ των πρώην συζύγων. Όπως ανέφερε στο περιοδικό People μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει περίπου 30.000 δολάρια.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news