Τη 2 η Ετήσια ΄Εκθεση Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας διοργανώνει τέλη Οκτωβρίου ο Δήμος Αγίας Νάπας

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε την περσινή χρονιά η διοργάνωση της ΄Εκθεσης Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του Λυκείου Ελληνίδων από τις 28-30 Οκτωβρίου 2022.
Τα επίσημα εγκαίνιά της θα τελέσει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ο Έντιμος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κ. Γιάννης Καρούσος.
Ο Δήμος Αγίας Νάπας καλεί όσους είναι κάτοχοι παλαιών μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αυτοκινήτων αντίκες και της νέας εποχής όπως δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 99-418980 και 99-454677.
΄Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των εισηγητών για τη διοργάνωση της έκθεσης και Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Αντώνης Χρίστου, η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η έκθεση την περσινή χρονιά τόσο πλευράς συμμετοχής όσο και από πλευράς προσέλευσης τα οποία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ώθησε το Δήμο μας στη διοργάνωση της έκθεσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Αισιοδοξούμε πρόσθεσε ότι και φέτος το ενδιαφέρον για συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλο και οι λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά δυσεύρετα και ανεκτίμητης αξίας μοντέλα.