Τζορτζ Κλούνεϊ: Γιατί λέει «όχι» στον ρόλο για τον νέο Τζέιμς Μποντ

Με τις εικασίες όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ, να συνεχίζονται τον τελευταίο χρόνο (και πλέον), ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατέθεσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τη δική του άποψη για το πρόσωπο που θεωρεί ως την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης πιστεύει ότι ιδανικός διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στην επόμενη ταινία του διάσημου Βρετανού πράκτορα είναι ο Ίντρις Έλμπα.

Μιλώντας στο «Heart Evening Show» του Μαρκ Ράιτ, ο Κλούνεϊ κατ’ αρχάς απέκλεισε την πιθανότητα να αναλάβει τον ρόλο, σημειώνοντας ότι πρέπει να ενσαρκώνεται από Βρετανό ηθοποιό.

Όταν ρωτήθηκε τι θα απαντούσε σε μία ενδεχόμενη πρόταση, απάντησε αστειευόμενος «προσλάβετε άλλον!» και πρόσθεσε, εξηγώντας τους λόγους της άρνησης του: «Πρώτα απ’ όλα επειδή εφέτος γίνομαι 60 χρονών, οπότε είναι λίγο αργά για να παίξω τον Μποντ. Δεύτερον, επειδή ο Μποντ πρέπει να είναι Βρετανός, δεν νομίζετε; Εννοώ, κανονικά έτσι πρέπει».

Η επιλογή του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον νέο Τζέιμς Μποντ - Γιατί λέει «όχι» στον

«Ο Ίντρις Έλμπα πρέπει να είναι ο επόμενος Μποντ. Είναι κομψός και θεωρώ ότι θα έκανε εξαιρετική δουλειά», συνέχισε αποκαλύπτοντας την προσωπική του επιλογή για τον ρόλο. «Αυτόν θα επέλεγα εγώ, είναι βέβαιο, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνω Μποντ». 

«Το πιο κοντινό πράγμα που έχω κάνει ποτέ σε ήρωα, οποιοδήποτε τύπου, ήταν ο Μπάτμαν και είδαμε πώς κατέληξε», σχολίασε χαριτολογώντας για τις κακές κριτικές που είχε πάρει ως Μπάτμαν στο «Batman & Robin» του Τζόελ Σουμάχερ τo 1997 (έχει άλλωστε, παραδεχθεί και ο ίδιος ότι ήταν κακός στον ρόλο). 

Η πολυαναμενόμενη 25η ταινία Bond επρόκειτο να κυκλοφορήσει εφέτος, αλλά μετά από δύο αναβολές λόγω πανδημίας, θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2021. 

Όσο για τον νέο Τζέιμς Μποντ, από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακοίνωσε ότι με το No Time To Die, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο franchise, από τους διαδόχους που έχουν ακουστεί, οι επικρατέστεροι είναι ο Ίντρις Έλμπα, ο Τζέιμς Νόρτον και ο Τομ Χάρντι. 

Πηγή huffingtonpost.gr/