Τα έργα «Ζητείται Ψεύτης» & «Πίθηκος -΄Ανθρωπος» παρουσιάζει το Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας

Με δύο σημαντικά έργα δύο σπουδαίων θεατρικών συγγραφέων, της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Θεατρικής δημιουργίας, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας. 

Πρόκειται για τα έργα «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά, το οποίο θα παρουσιάσει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο Θεατρικός ΄Ομιλος «Κίμων» Ξυλοτύμπου και ο «Πίθηκος-΄Ανθρωπος» του Φραντς Κάφκα, το οποίο ανεβάζει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. το Θέατρο «Αντίλογος».

 Το γνωστό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» σκηνοθέτησε ο Νίκος Ταμάσιου.  Παίζουν οι  Γιώργος Σταυρή, Θεοφανία Θεοφάνους, Στέλιος Παπαγεωργίου, Γιώτα Χριστοφή, Βαρνάβας Βαρνάβα, Κάκια Νεοκλή και Ηλίας Χατζηιωάννου.

Ο «Πίθηκος-΄Ανθρωπος» του Τσέχου θεατρικού συγγραφέα Φραντς Κάφκα είναι σε σκηνοθεσία του Νεοκλή Νεοκλέους, ο οποίος έχει κάνει την επεξεργασία του κειμένου και θα ερμηνεύσει τον μοναδικό ρόλο του έργου.

Και οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας στις 8.00μ.μ.  Είσοδος ελεύθερη.