Σύγχρονοι κίνδυνοι για τα παιδιά: Εργαστήρι ενημέρωσης γονιών

Ως γονείς, θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή και χαρούμενα, να μπορούν να απολαμβάνουν τις σχέσεις και τη συναναστροφή με τους άλλους και την ενασχόλησή τους με την τεχνολογία. Θέλουμε να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους και να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις που είναι πιο σωστές για εκείνους, να μη διακινδυνεύουν και αν τους συμβεί κάτι αρνητικό, να μπορούν να το μοιραστούν μαζί μας.

Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει ως γονείς να ενημερωθούμε για τους σύγχρονους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας, αλλά και για τον τρόπο που θα τα ενημερώσουμε και θα τα εκπαιδεύσουμε για το πώς θα μπορέσουν να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Η διαδραστική διάλεξη που διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου και το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, σε συνεργασία με την Παιδική Λέσχη Δήμου Δερύνειας και το Σύνδεσμο Γονέων Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Δερύνειας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 18.30-20.00, στο Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Δερύνειας (Παιδοκομικού Σταθμού 2, Δερύνεια.)