Στο ΓΝ Αμμοχώστου μεταφέρθηκε κοπέλα που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κάβο Γκρέκο

Στην γυναίκα ελβετικής καταγωγής ηλικίας 23 ετών, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι μεταφέρθηκε γυναίκα η οποία διασώθηκε όταν έπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κάβο Γκρέκο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ) αναφέρεται ότι «γύρω στις επτά το βράδυ της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Κάβο Γκρέκο».

Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Προστίθεται ότι «στην γυναίκα ελβετικής καταγωγής ηλικίας 23 ετών, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία».