Σακίρα: “Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα, για να παίξει ποδόσφαιρο ο Πικέ και να κερδίζει τίτλους”

Η Κολομβιανή σταρ Σακίρα μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες, μετά το διαγύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ, αλλά και το γεγονός ότι άφησε εκείνη την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τον Ισπανό στόπερ της Μπαρτσελόνα.

Για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα μιλά για την προσωπική της ζωή και όσα τις συνέβησαν τους τελευταίους μήνες.

Σε συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle, μιλά μεταξύ άλλων για τα πολυαναμενόμενα νέα της κομμάτια και τον χωρισμό της που προκάλεσε “σεισμό” στη showbizz, αλλά και τις θυσίες που έκανε εκείνη στην καριέρα της σε σχέση με τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

“Ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει προσπάθειες και θυσίες. Και τις έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία, ώστε να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου είχαν παρούσα τη μητέρα τους και έχω ένα απίστευτο δέσιμο με αυτά, το οποίο δεν μπορεί να σπάσει και μας ενώνει”, δήλωσε η Σακίρα

“Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσουμε γι’ αυτό το χωρισμό, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτή την κατάσταση σε μια συνέντευξη” ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

“Παρέμεινα ψύχραιμη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο”, συνέχισε.

Παράλληλα, μίλησε για την προσπάθειά της να μείνουν τα παιδιά τους έξω από την δημοσιότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον χωρισμό τους, ενώ για την προσωπική ζωή του Ζεράρ Πικέ η Σακίρα απέφυγε να τοποθετηθεί.

“Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου” σημειώνει σε άλλο σημείο.

ΠΗΓΗ: News247.gr