Πρώτο trailer για το Spider-Man

O Tom Holland επιστρέφει ως άνθρωπος-αράχνη και μαζί με αυτόν και κάποια πολύ γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν.

Μετά τις διαρροές του περασμένου Σαββατοκύριακου, η Sony Pictures αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία το πρώτο επίσημο teaser trailer για το επερχόμενο Spider-Man: No Way Home, την τρίτη ταινία του Spider-Man, από τη στιγμή που ο δημοφιλής υπερ-ήρωας έγινε και επίσημα μέλος του Marvel Cinematic Universe.

Κάπου εδώ οφείλουμε να πούμε πως αυτή η πρώτη ματιά στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland περιέχει αρκετά spoilers, οπότε συνεχίζεις να διαβάζεις με δική σου ευθύνη. Ωραία, προχωράμε. 

Να πέσει το trailer

Η πλοκή

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία -τουλάχιστον αυτή του MCU- ο Spider-Man αποκαλύπτεται, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στο να διαχωριστεί η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητα του Peter Parker από εκείνη του neighborhood (και όχι μόνο) hero. Ως εκ τούτου, προκύπτουν διάφορα ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η βοήθεια του Doctor Strange. Και άπαντες γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό. 

Στο νέο footage υπάρχουν μεταξύ άλλων στοιχεία για την εμφάνιση του Green Goblin αλλά και μία εμφανής παρουσία του Doctor Octopus. Καλά θα πάει αυτό.

Το cast

Πέραν του Tom Holland, πρωταγωνιστούν ακόμη οι 
Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Alfred Molina, J.K. Simmons και Jamie Foxx.

Η πρεμιέρα

Το Spider-Man: No Way Home αναμένεται στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Πηγή esquire.com.gr